Studierejse til Rom og Paris

Berlin Specialisten tilbyder studierejser til mange europæiske storbyer. Bestil en skræddersyet studietur til Paris, Rom og andre hovedstæder.

Berlin Specialisten

Tag på studierejse til Rom med Berlin Specialisten

Rom er alt i alt et fantastisk rejsemål, og en studierejse til den italienske hovedstad arrangeret af Berlin Specialisten er garanteret at tilfredsstille jeres behov. Vælg en Rom studierejse hos denne rejsearrangør, da de tilbyder dansk guide de fleste steder, reservationer til koncerter, restauranter osv. og et skræddersyet program, der er designet til at opfylde jeres mål og ønsker. Rom var den mest magtfulde by under det romerske kejserdømme, og byen bærer præg af bygninger fra denne tid plus renæssancen. Et af hovedpunkterne i Rom er naturligvis Colosseum, der var en kamparena. En studierejse til Rom kan også tage jer forbi mange politiske og økonomiske attraktioner, som er spredt i hele hovedstaden, ligesom der er rigt med moderne kulturelle muligheder. Vælg Rom som destinationen til den årlige studierejse pga. den rige historie og kultur, men naturligvis også grundet den lækre gastronomi. Gå ikke glip af is og pizza i deres oprindelige land!

Vælg en A+ studietur til Paris på berlinspecialisten.dk

Hvis I overvejer at sætte snuden mod Frankrig, så kan Berlin Specialisten også hjælpe med jeres studietur. Paris er en af de største byer i Europa med en rig historie. Paris kendes især pga. Triumfbuen og Eiffeltårnet, men den franske hovedstad byder også på moderne museer og attraktioner, der er ideelle på en studietur. En studietur til Paris med Berlin Specialisten indeholder mange fordele, du kan læse mere om på www.berlinspecialisten.dk. Her tænkes på store fordele som udarbejdelse af personligt program, men også mindre goder som gratis kaffe under busturen. Hvis I overvejer Paris som destination til klassens studietur, kan denne rejsearrangør anbefales.

Berlin Specialisten tilbyder med deres A+ studieture en glimrende mulighed for klasser, der ønsker at tage på fællestur til udlandet. Inde på berlinspecialisten.dk kan I læse om muligheden for studierejse til Rom og Paris, som omtalt i artiklen her, men der tilbydes også utallige andre kendte rejsemål som New York, London, Prag, Budapest og mange flere.

Kategorier