Flot sortiment af vielsesringe og kæder i hvidguld hos Hedegaard Ure & Smykker

Vielsesringe, øreringe og kæder i hvidguld, sølv og rosa forgyldt er blot et lille udpluk af det enorme produktsortiment, man finder hos Hedegaard Ure & Smykker. Webshoppen opdateres jævnligt med nye produkter, som følger med tidens tendenser og mode. Så har du lyst til at forkæle en, du holder af, eller dig selv for den sags skyld, bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos www.hedegaard-smykker.dk.

Hedegaard Ure & Smykker

 

Super smukke vielsesringe

En vielsesring er et smykke med en enorm stor betydning, og derfor er det vigtigt, at du og din partner får de helt rigtige vielsesringe, når I skal giftes. Hos Hedegaard Ure & Smykker kan I uden tvivl finde et sæt ringe, som passer helt perfekt til jer. Udvalget af vielsesringe spænder vidt og inkluderer både varianter i guld, hvidguld og sølv. Foretrækker I tofarvede vielsesringe, kan dette også lade sig gøre. Når I bestiller vielsesringe hos forhandleren er indgraveringen gratis, og I sparer mindst 20 % på alle ringene. Har I lyst til at undersøge de forskellige muligheder nærmere, kan I gå på opdagelse på www.hedegaard-smykker.dk lige med det samme. 

Kæder i hvidguld

Går du og mangler en ny kæde til en halskæde eller lignende? Så kan Hedegaard Ure & Smykker også klare dette. De forhandler nemlig forskellige kæder i hvidguld og rødguld i høj kvalitet. I udvalget finder du både en Anker Facet kæde, en Venezia kæde og en Panzer Facet kæde. Uanset hvilken kæde du vælger, kan du selv bestemme dens længde samt bredde. Det burde altså være muligt for dig at finde en kæde i hvidguld eller rødguld, som passer til din stil. Så har du lyst til at gøre en god handel, bør du klikke ind på webshoppen www.hedegaard-smykker.dk og finde din yndlingskæde i udvalget af kæder i hvidguld.

Kategorier