Løbeurer fra Suunto, Garmin og Polar

Du kan tage ind forbi www.insport.dk, som har et udvalg af løbeure fra de bedste mærker, der kan gøre din træning bedre, da du kan holde øje med forskellige detaljer i forhold til din træning.

InSport

Suunto

Når du løber meget er Suunto løbeure det rigtige valg for dig, der med deres høje kvalitet og holdbarhed, giver dig mulighed for at bruge dem længe. Suunto løbeure er designet, så det også kan bruges i hverdagen, så du kan bruge det til hverdagen og træning. Med Suunto løbeure kan du få højdemålinger og kompas, og andet der kan være nyttigt for dig i din træning.

Garmin

Som løber kan det være meget praktisk at have Garmin løbeure, så man kan være sikker på, at alt foregår som det skal. Foruden at have GPS har Garmin løbeure også andre funktioner, der giver dig mulighed for at overvære din træning, både puls, længde og andre detaljer. Med Garmin løbeure får du også et design, der giver dig mulighed for at følge med i din daglige gang, blandt andet hvor mange skridt du tager på en dag. Derfor er designet også sådan, at du kan gå med det til hverdag.
Du finder Garmin løbeure hvis du tager ind forbi www.insport.dk.

Polar

Hvis du løbetræner meget i løbet af ugen, og går meget op i hvordan din træning foregår, kan du måske bruge Polar løbeure, som er holdbare. Hvis du er typen der gerne vil vide specifikke detaljer om din træning, om det er pulsen, eller om du ønsker en GPS, er Polar løbeure nogle du skal se på. De smarte funktioner der er med Polar løbeure, giver dig mulighed for at have et ur, der passer til dig og din træning.
Hvis du tager ind forbi www.insport.dk kan du finde Polar løbeure, og andre produkter til løb og andre træningstyper.

Kategorier