Robuste og flotte tetherballsæt sælges hos Schmidt Deluxe

Tetherball spilles som almindelig stangtennis, men i stedet for at bruge et bat, skal man ramme bolden med hænderne. Hos Schmidt Deluxe kan man købe flotte og robuste tetherballsæt og læse nærmere om de særlige tetherball spilleregler.

Schmidtdeluxe.dk - logo.png

Tetherball

Stangtennis har i mange år været en sand favorit i haven eller på stranden om sommeren. Det er et sjovt spil for to personer, som man sagtens kan inddrage flere spillere i ved at lave turneringer eller lade vinderen spille mod den næste modstander, indtil han eller hun besejres. Men der findes en afart af stangtennis, der er lige så sjov at spille, og som mange faktisk oplever som værende lettere og sjovere at spille. Spillet hedder tetherball, og i stedet for at ramme en tennisbold med et bat eller en ketcher, skal man ramme en større håndboldlignende bold med hænderne. Fordi man skal ramme med hænderne, kan både store og små spille mod hinanden, idet ens motoriske evner er mere lige. Schmidt Deluxe gør det muligt at give sig i kast med det sjove spil takket være deres flotte online udvalg af tetherballsæt, der kommer komplet med robust og selvstående stang samt dertilhørende bold i snor. Bolden på hvert tetherballsæt er af en god kvalitet og mister ikke så let luften.

Kender man ikke i forvejen til tetherball, kan man læse nærmere om spillereglerne online hos Schmidt Deluxe. Spillet, hvor man skal ramme bolden med hænderne, er den oplagte leg for aktive børn derhjemme i haven eller i skolegården. Der kan sagtens være flere spillere med - man kan spille på hold af to, så der er fire spillere med i spillet.

Kategorier