Skydeskiver og andre artikler i sportsskydning

Produkter til sportsskydning kan være et vidt begreb. Køb det her hos Sonos.dk, som sørget for de fleste ting ligger klar til dig.

Sportsskydning

Køb produkter til sportsskydning her. De forskellige produkter til sportsskydning hos Sonos.dk fås til gode priser. Inden for disse produkter til sportsskydning har Sonos.dk f.eks. valgt at markedsføre Cz pistoler, som bestilles hjem efter bestilling, skydeskiver af forskellige typer og en lille ekstra smart detalje fra produkter til sportsskydning er f.eks. TotalGrip, som er en creme der gør det lettere at holde ordentligt fast om pistolen. Klik ind og køb det her. Når de handler om produkter til sportsskydning er selve pistolen også vigtig, og her har Sonos.dk som sagt forskellige varianter af Cz pistoler. Specielt populær af disse pistoler er Cz 75 Sp-01 Shadow, som er en stabil og god pistol, til en fornuftig pris. Dog er der ved alt salg af pistoler et krav om politigodkendelse, våbentilladelse samt medlemsskab af en skytteforening. Køb det her hos Sonos.dk.

Skydeskiver

Besøg Sonos.dk, hvor skydeskiver kan købes i alle former og faconer. De forskellige varianter af skydeskiver har dog det til fælles at de er alle godkendte af Dansk skytte union, DGI skydning og DFIF. Alle varianter kan leveres fra dag til dag, og er trykt på 210 gram/m2 støvfritskivekarton. På Sonos.dk finder du en masse varianter, men det er stadig ikke alle varianter der er tilgængelige på hjemmesiden, dog kan alle varianter af disse skydeskiver leveres i samarbejde med Århus Skytteudstyr. Blandt de mange varianter af skydeskiver er f.eks. centrumskiver, som kan handles i forskellige pakke-støttelser. F.eks. Centrumskiver for M10, som kommer i pakker af 1000 skiver, eller en Duel helskive med slids til 25 mm som kommer i pakker af 100 styk.

Kategorier