Spar på cykelsko eller den nye racercykel på boerkopcykler.dk

At have det rette udstyr til cykling gør hele forskellen. Børkop Cykler er stedet, hvor du trygt kan købe den nye racercykel, MTB eller model til hverdag. Du finder også tilbehør, reservedele, beklædning osv. som fx cykelsko, gear, dæk og meget andet via boerkopcykler.dk.

Børkop Cykler

Køb cykelsko, der er nemme at klikke fast

De rette cykelsko er en essentiel del af at køre på landevejene. Med de ideelle cykelsko til racer er du let i stand til at klikke dem fast til pedalerne. Her vinder man mange procenter i forhold til så meget andet udstyr, så derfor kan det ikke anbefales at gå ned på kvaliteten af cykelsko. Hos Børkop Cykler kan du købe modeller i høj kvalitet fra Shimano, XLC, Assos, Gaerne og mange flere. Udover modeller til racer finder du også cykelsko til MTB, flats, TRI sko og unikke modeller til brug om vinteren. Du kan også købe enkelte komponenter individuelt. Cykelrytterens kraftoverførsel til pedalen optimeres med de rette cykelsko. Klik ind på boerkopcykler.dk, og læs mere om skoenes generelle opbygning og om forskellen på de forskellige typer af cykelsko. Du finder altid et godt tilbud eller to.

Bestil ny racercykel fra BMC, Pinarello og andre brands hos Børkop Cykler

Er det tid til at investere i en high end racercykel med en lav vægt? Børkop Cykler tilbyder kvalitet fra mærker som Trek, Pinarello, Cervelo, BMC og naturligvis Bianchi. Du kender sikkert mange af mærkerne fra Tour de France og andre kendte cykelløb, hvor den professionelle rytter også kører på en racercykel fra et af disse mærker. Det er vigtigt med god rådgivning inden valg af racercykel, så man ender ud med et produkt, der kan tilfredsstille en dagligt på landevejene – tur efter tur. Børkop Cykler er en gammel og traditionsrig forhandler, der leverer den samme gode service, som man kender det fra den fysiske butik, selvom du vælger at bestille din racercykel online.

Børkop Cykler byder ind med gode tilbud på den nye racercykel, cykelsko, cykelhjelm og alt andet inden for sportsgrenen. Besøg dem online på boerkopcykler.dk, og bestil uanset din beliggenhed i Danmark.

Kategorier