Kokkeriet – udvikling fællesskab og nydelse med MakogPar.dk

Vi kender det alle: Duften af veltillavet mad, der pirrer sanserne og opbygger glad forventning om både fællesskab og nydelse. Det at sætte sig til bordet og lade smagene og duftene komme, kan være en mageløs oplevelse. Men processen inden den gode menu rammer bordet er mindst ligeså udfordrende og udviklende.

Makogpar teambuilding

- Mad er oplevelser, mad er glæde og processen med at skab glæde og oplevelser er i sig selv en positiv og udviklende proces, siger indehaver af teambuilding-firmaet Mak&Par, Jimmy Schiøth.

Kokkeriet er et nyudviklet koncept på Mak&Pars menu for teambuilding og medarbejderudvikling. Kokkeriet er ikke en kokkeskole, men derimod er reflekteret og konkret fællesskab om en skabende proces.

- Ved at arbejde samme om at lave måltidet, møder vi hinanden på en ny måde. Det er de færreste, der kender de øvrige i teamet på denne måde, hvor vi kommer tæt på noget oprindeligt og helt elementært. Samtidig er det en proces, der kræver samarbejde, planlægning og timing. Ganske som de daglige udfordringer for et godt team, fremhæver Jimmy Schiøth.

I Kokkeriet vil man opleve sine kolleger på en ny og anderledes måde, og man vil hurtigt være involveret i både diskussioner om mad, madkultur og helt konkrete praktiske metoder til at løse opgaven.

- Vi stiller selvfølgelig med dygtige kokke, der kan hjælpe processen i gang, og sikre at alle når i mål, men hovedpointen er, at teamet arbejder sammen på en ny måde og dermed udvikler og styrker de kompetencer som er indeholdt i teamet. Det giver tredobbelt gevinst: Der kommer lækker mad på bordet, der er samarbejdet og reflekteret og der er knyttet tættere personlige kontakter, siger Jimmy Schiøth, der understreger at Kokkeriet ikke giver røg i køkkenet, men derimod smil og oplevelser.

Kokkeriet kan afholdes i den enkelte virksomhed, eller Mak&Par kan stille det perfekte sted til rådighed.