Forkæl dig selv med Prada tasker og Michael Kors tasker

Er du vild med de smukke Michael Kors og Prada tasker, så vil du elske at handle hos Malacus. Besøg dem her www.malacus.dk og lad dig inspirere af deres fantastiske modebutik med design til stilbevidste mennesker.

Malacus

 

Michael Kors tasker i høj kvalitet

Malacus er en online shop for dig, som elsker mode og godt design. De har samlet et dejligt sortiment af design og kollektioner fra de bedste designere i Europa. Alle deres produkter er velbeskrevet og formidlet gennem naturlige billeder, der giver dig et godt indtryk af form og farver. De fører kun de bedste mærker, hvor blandt andet Michael Kors tasker er et designikon, der har glædet mange kvinder med deres gennemførte og spændende skuldertasker i høj kvalitet. Klik ind her på linket www.malacus.dk og find de smukke skuldertasker fra Michael Kors.

Skønne Prada design

Har du  altid været vild med de skønne produkter fra Prada, så har Malacus samlet en hel side med design fra Prada, som du kan forkæle din garderobe med. Hos dem finder du blandt andet deres smukke håndtaske Royal. Royal er en lille fin håndtaske i blå læder. Den har et stort rum, som lukkes med en solid lynlås i en smuk gylden metal. På ydersiden er der en lille praktisk lomme, og den justeres med en elegant rem også i blå læder. Remmen er fæstnet til selve tasken med flotte, gyldne ringe, som spiller godt sammen med den dybe blå læderfarve. Den har en skøn størrelse på 21,5 cm x 14 cm x 6 cm. Den er derfor perfekt som festtaske til særlige lejligheder med familie og venner. Klik ind her www.malacus.dk og find den skønne taske fra Prada.

Forkæl dig selv og forny garderoben med Prada og Michael Kors tasker hos Malacus. Besøg dem her www.malacus.dk og tag på en spændende shoppetur i deres professionelle modeunivers.

Kategorier