Rosévin og hvidvin fra Rhone og Veneto tilbydes på masawine.dk

Rhone Rosévin er et populært valg blandt kendere. Dette franske distrikt har en rig historie samt international anerkendelse. Hvis vi bevæger os hen mod Italien, finder man også mange populære distrikter. Hos Masawine sælges fx hvidvin fra Veneto samt andre dele af det støvleformede land via masawine.dk.

Masawine

Køb din Rhone rosévin online

Køb bl.a. Rhone rosévin pga. diversiteten på egnens skråninger, som er ulig andre steder i verden. I Rhone er der stor forskel på, om vinen er produceret i den nordlige del eller sydlige del. Rosévin fra Rhone er et sikkert valg, hvis man leder efter en frisk forårsvin. Hos Masawine kan du høste mængderabatter ved at vælge en 6-pak. I Rhone finder man druesorter som Cinsault, Grenache, Calitor, Muscardin og mange flere. Det er et godt og afrundet sted i Frankrig, som mange danskere har som favorit. Læs mere om, hvad der gør rosévin fra Rhone og andre typer unikke inde på masawine.dk.

Veneto hvidvin fra Italien hos Masawine

Veneto hvidvin er et populært valg, hvis man leder efter en god vin fra Italien af. Veneto er et af de mest anerkendte distrikter i Italien sammen med Toscana og Piemonte. I Danmark har vi især en kærlighed for Veneto vin, der kommer fra Valpolicella området af. Hvis du er forelsket i Italien og de vine, som produceres i landet, om end det er rødvin eller hvidvin, er Masawine et godt sted at starte. Denne forhandler sælger hvidvin fra Veneto, Toscana og Piemonte af bedste kvalitet og til ganske fornuftige priser. Vær især opmærksom på, at nogle vine er nedsatte, så er der ekstra besparelser at høste på Veneto hvidvin osv. Vinen leveres typisk på under tre dage og ved større ordrer er der mulighed for fri fragt.

Leder du efter god vin til hverdag og fest? Masawine er en god forhandler at kende til. Deres sortiment består af Veneto hvidvin, Rhone rosévin og mange andre typer fra forskellige distrikter i Europa som fx Frankrig, Spanien, Portugal og Italien, men også udenfor som fx USA og Australien. Spar på kvalitetsprodukter via masawine.dk.

Kategorier