Ejendomsinvesteringer med højt afkast hos STA Ejendomme

Stabilitet, transparens og afkast, disse er centrale nøgleord hos STA Ejendomme. Med et stabilt afkast på 9,4% pa. på dit indskud, samt lignende investeringsmuligheder, er der rig mulighed for at gøre gode ejendomsinvesteringer ved at indgå et samarbejde med investeringsvirksomheden. Er din interesse vækket, så læs videre i artiklen herunder.

STA Ejendomme

STA Ejendomme tilbyder en gylden mulighed for forskellige typer investorer

STA Ejendomme er en pålidelig dansk investeringsvirksomhed, der har den nødvendige erfaring og knowhow der sikrer, at man trygt kan regne med at ens investering er i gode hænder. Her er målene stabilitet, pålidelighed og transparens og at give investorer mulighed for at investere i fast ejendom med balance imellem mulighed for afkast og sikkerhed. Man har hos www.sta-ejendomme.dk mere end 25 års erfaring i branchen, og man har da også indkøbt ejendomme for et sted mellem 5 og 6 milliarder kroner. Derfor synes det på ingen måde at være en overdrivelse at sige, at STA Ejendomme besidder den viden og erfaring der skal til, for at dine ejendomsinvesteringer er sikre, når du får dem varetaget hos den danske investeringsvirksomhed.

Ejendomsinvesteringer med indflydelse

Man tilbyder ejendomsinvesteringer, hvor aktionærer rent faktisk har indflydelse. Som investor i ejendomsinvesteringer byder man ind med et indskud på 750.000 kroner, der går til en fælles pulje, hvor 15-20 personer i fællesskab erhverver en ejendom. Derfor opnår man altså som investor i denne type ejendomsinvesteringer samme muligheder, som hvis man havde investeret selv. Investeringsmidler kan f.eks. være private midler, selskabsmidler eller pensionsmidler. Der investeres i ejendomme med attraktiv beliggenhed, der holder værdien, og man sørger for at ejendommen er nøglefærdig senest 12 måneder efter investeringen.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende ejendomsinvesteringer hos STA Ejendomme, anbefales det at rette henvendelse direkte til virksomheden. De sidder klar til at besvare spørgsmål du eventuelt måtte have, og til at hjælpe dig godt i gang med nye, attraktive ejendomsinvesteringer.

Kategorier