Musik og Teaterhøjskolen er både en sanger og teater højskole med forskellige retninger

Drømmer du om at blive bedre til at synge eller spille teater, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her musikogteater.dk hvor Musik og Teaterhøjskolen skriver om deres virke som både sanger højskole og teater højskole.

 

Musik og Teaterhøjskolen logo

God sanger højskole

Klikker du ind på deres hjemmeside, kommer du ind til en verden hvor der er en stor passion for kreativitet, og dette vil du hurtigt kunne fornemme hvis du tager et kig rundt på deres hjemmeside og læser om deres forskellige linjefag og retninger. Er du på udkig efter en rigtig god sanger højskole, er du derfor kommet til det helt rette sted, hvis du besøger deres hjemmeside. Som en sanger højskole, har de et stort fokus på sangteknikker og forskellige former for sang. Tager du sangundervisning på deres sanger højskole vil du blive trænet i sangteknikker og blive rustet til bl.a. at kunne optræde med sang enten med eller uden band. Har du spørgsmål til deres virke som sanger højskole, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte dem over telefonen.

Teater højskole til de passionerede

Du kan også med stor fordel tage et kig på deres hjemmeside hvis du er på udkig efter en teater højskole. Har du en passion for teater og for den udfoldelse der ligger i at spille teater sammen med andre mennesker, så er deres højskole det helt rette sted for dig. Som teater højskole tilbyder de super god undervisning i retninger inden for teater og du bliver udfordret på dine evner til at spille skuespil. Som en anerkendt teater højskole kan du være sikker på at møde et niveau der er højt og professionelt. Har du nogle spørgsmål til deres teater højskole profil eller tilbud, kan du altid ringe til dem og få en snak med dem om deres højskole og linjefag.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og lad dig inspirere af deres store udvalg af kreative linjer, som kan være med til at udfolde dine kreative sider.

Kategorier