Lej privatfly eller -helikopter online

Rejs bedre og med fuld komfort. Når man lejer et fly i stedet for at flyve en af de almindelige ruter, så er oplevelsen væsentligt anderledes. På private-jet-partner.dk er det både muligt at leje privat helikopter og turbopropfly. Du får en bekvem oplevelse ombord, og der vil også være mulighed for gode arbejdsfaciliteter på udvalgte flytyper. Kontakt Private Jet Partner for at høre mere.

Private Jet Partner

Rejs mere effektivt med en privat helikopter

Det er muligt og særdeles fordelagtigt at leje en privat helikopter til adressen. De kan lande på toppen af egnede bygninger, på græsområder og selvfølgelig i almindelige lufthavne. Helikopteren er versatil og gør det muligt at komme meget hurtigere frem på korte strækninger end bil og tog. Når det gælder rejser på 100 km, så findes der simpelthen ikke en mere effektiv transportform. Private Jet Partner gør det let at leje en privat helikopter. De sørger for at skaffe en langt bedre deal, hvilket deres store kontaktnetværk kan sørge for. Det er en privatflysmægler, der har styr på alle facetter i branchen bl.a. fordi, at ejeren selv har mange timer i luften som pilot bl.a. med at flyve nordiske erhvervsfolk frem til destinationen. Så uanset om der er behov for en privat helikopter eller jet, kan de være behjælpelig.

Hvilken type fly ønsker du at leje?

Ønsker du højere komfort? Så lej et fly, og få en eksklusiv oplevelse. Private Jet Partner er specialist i luksusfly, der især er populære hos forretningsfolk, men også for turister, der vil til Cannes, Monaco etc. for at opleve det europæiske luksusliv. Der er fantastiske destinationer at vælge imellem - uden begrænsninger. Lej et fly fra Aarhus til Monaco eller fra Aalborg til Sevilla - ruter, som ikke eksisterer direkte ved alm. fly. Det skærer rejsetiden markant ned. Det giver mere mening at leje et fly, når ens tid er meget værdifuld, når man skal mange af sted, og når man går meget op i komfort. Lej et VIP-fly i dag via rejsefinderen på private-jet-partner.dk, og kom sikkert frem.

Kategorier