Bredt sortiment indenfor legetøj samt plakater til børn

Hos FILIMAI finder du et bredt udvalg af børnelegetøj, møbler og meget andet udstyr til børneværelset. Produkterne findes i et flot anerledes design, så besøg butikken på hjemmesiden og se de flotte produkter.

filimai.dk log.PNG

Stort udvalg af legetøj

Kan du ikke finde legetøj til børnene i de kommercielle butikker? Besøg FILIMAI og find ungernes favoritter i det flotte alternative udvalg. På hjemmesiden får du et godt overblik over produkterne, der både er opdelt efter kategori og efter brand. Blandt kategorierne finder du bl.a. service, cykelhjelme og legetøj og blandt mærkerne finder du bl.a. Luckyboysunday, Barroutoys og Ladedahkids. Du finder desuden også møbler og plakater samt alt det andet, der skal til i et flot børneværelse. Legetøjet hos FILIMAI følger tidens retro-trend, der indbefatter et naturligt look, hvor looket her kommer af de rene naturlige materialer, som produkterne er lavet af. Mange af produkterne på hjemmesiden er desuden økologiske, hvilket efterhånden er blevet et krav fra mange forældre. Kig derfor forbi hjemmesiden og find ungernes favoritter imellem de forskellige brands og kategorier og se, hvad du ellers kan finde i butikken, når du har eller skal have børn.

Flotte plakater til børn

Hos FILIMAI finder du et stort og flot udvalg af legetøj til babyer og børn. Butikken udbyder meget forskelligt legetøj fra mange forskellige populære brands. Karakteristisk for butikkens produkter er et flot og moderne retro-design og, at produkterne er lavet af allergivenlige naturmaterialer. En stor del af produkterne på hjemmesiden er desuden lavet af økologiske materialer. Udover legetøj finder du på hjemmesiden også indretningsartikler til børneværelset som f.eks. møbler, sengelinned og plakater. Plakaterne findes med flotte motiver, der passer til børn i forskellige aldre og bærer enten præg af noget eventyrligt, noget fra dyreriget eller af små citater. Selvom plakaternes motiv er tilegnet børn, så er de alligevel alsidige nok i karakteren til, at voksne også kan nyde synet af dem. Synes du ovenstående lyder spændende, så besøg FILIMAI’s hjemmeside og se de flotte plakater til børn samt alt det andet, som butikken tilbyder til børneværelset.

Kategorier