Marketing

Zippo lightere i alle stilarter

Når du ønsker en stabil kvalitetslighter, der kan tændes selv i det værste blæsevejr, så er Zippo lightere absolut det bedste bud.

» Læs resten af "Zippo lightere i alle stilarter"


PIM-løsninger for velfungerende selskaber

Når man udnytter Product information management fordelagtigt til multikanal markedsføring, så svarer det lidt til, at du slår flere fluer med ét smæk. Og der er bestemt ingen grund til at bruge tid og resurser på at bruge et uendeligt antal smæk bare for at slå et par fluer ihjel. 

» Læs resten af "PIM-løsninger for velfungerende selskaber"


Imageanalyse i byggebranchen foretaget af professionelt firma

En imageanalyse i byggebranchen kan være en rigtig god ide, for dig som virksomhed.
4-b.dk tilbyder at lave en imageanalyse i byggebranchen af dig som virksomhed, for at finde ud af hvad kunder, nuværende ligeså vel som potentielle tænker om virksomheden, både som en helhed og i forhold til dine konkurrenter.

» Læs resten af "Imageanalyse i byggebranchen foretaget af professionelt firma"


Professionel analyse af konkurrenterne

Formålet med en konkurrentanalyse er at kortlægge og præcisere, hvem de nærmere konkurrenter på markedet er, samt hvilke styrker og svagheder disse konkurrenter måtte have.

» Læs resten af "Professionel analyse af konkurrenterne"


Firma med erfaring i annoncesalg og mødebooking

Hvis du eller dit firma har behov for hjælp til at booke møder på direktionsniveau, kan i med fordel kontakte Vendemus, da de har flere års professionel erfaring med mødebooking. Hos Vendemus har de også specialiseret sig i professionel annoncesalg.

» Læs resten af "Firma med erfaring i annoncesalg og mødebooking"


Kategorier