Teambuilding

Forskelligt udvalg af teambuilding events

Hvis du er blevet interesseret i at prøve teambuilding med dit firma, din vennekreds eller med andre fremmede mennesker, så finder du et rigtig godt sted ved at tage et kig på denne hjemmeside www.makogpar.dk, da de her tilbyder mange forskellige slags hold.

» Læs resten af "Forskelligt udvalg af teambuilding events"


Gode tilbud på teambuilding for alle

På www.teambuildingforalle.dk finder du tilbud på teambuilding for alle. Læs mere om Teambuilding For Alle på denne hjemmeside.

» Læs resten af "Gode tilbud på teambuilding for alle"


Se mulighederne for teamudvikling online

Hos Mak og Par får du læring indenfor samarbejde i teams. Ved kurser i samarbejde i teams får dine kollegaer og dig styrket tillid, udvikling samt læring som gør det lettere at tage på arbejde. For at skabe resultater og et godt arbejdsmiljø er det vigtigt at kunne samarbejde i teams og hos Mak og Par tilbyder de kvalificeret kurser inden for dette.

» Læs resten af "Se mulighederne for teamudvikling online"


Professionel salgstræning og salgskurser

Det siges, at hvis man ikke udvikler sig hele tiden, så går man i stå, og det er ingen hemmelighed, at der kræves meget af den enkelte, hvis virksomheden skal køre og øge sin succes.

» Læs resten af "Professionel salgstræning og salgskurser"


Teambuilding, events og eventfirma i Århus

Eventhall er et eventfirma i Århus, der er lidt udover det sædvanlige. Du kan læse mere om dem og deres fornemme priser online.

» Læs resten af "Teambuilding, events og eventfirma i Århus"


Kategorier