Psykologi og coaching

Her finder du pressemeddelser indenfor psykologi og coaching.

Vejledning til bearbejdning af dine problemer

Familiepsykologerne

Har du brug for vejledning til at bearbejde dine problemer, så kan www.familiepsykologerne.info, hjælpe dig gennem individuelle samtaler med en psykolog.

» Læs resten af "Vejledning til bearbejdning af dine problemer"


En god oplevelse oven i et tilskud til dit salgstalent

Resultatskaber.dk

Savner du sparring eller mangler du lige det sidste til dit sælger talent, så er Resultatskbaer.dk det helt rette for dig. Besøg Resultatskaber.dk her på hjemmesiden www.resultatskaber.dk og få en god oplevelse med en professionel salgstræner med erfaring inden for undervisning og sparring.

» Læs resten af "En god oplevelse oven i et tilskud til dit salgstalent"


Salg af bøger om personlig udvikling

Når du kigger på bøger om personlig udvikling hos Plusbog kan du ikke undgå at lægge mærke til, at man kan spare enormt mange penge ved at handle hos dem. Man kan også købe sig mange andre slags bøger end bare bøger om personlig udvikling.

» Læs resten af "Salg af bøger om personlig udvikling"


Psykologhjælp i Aarhus til skilsmisse, stress etc.

Familiepsykologerne er et århusiansk psykologhus, der har specialiseret sig i at hjælpe folk i situationer, der har med familielivet at gøre. Gå ind på deres hjemmeside for at høre mere om Familiepsykologerne.

» Læs resten af "Psykologhjælp i Aarhus til skilsmisse, stress etc."


Livsglæde med Nymanns.dk

Webshoppen Nymanns.dk forhandler produkter med Effekt som bøger, DVD'er, kurser og udstyr, der kan hjælpe dig på vej mod større velvære og livsglæde. Alt hvad der forhandles i webshoppen, tager afsæt i den kendte pioner på området, Birgitte Nymanns mangeårige og engagerede arbejde med sundhed og velvære gennem sund kost og fysisk aktivitet.

» Læs resten af "Livsglæde med Nymanns.dk"


Kategorier