Unge iværksættere skaber 100% gratis reklame, på måske den dyreste bannerplads i København

Den bagvedliggende ide kommer fra deres eget koncept omkring genbrug. Deres reklame ville gerne afspejle værdi i genbrug og hvad var så mere relevant end at tage genbrugsvæggen i brug.

Phonetrade.dk

Phonetrade.dk som de unge iværksættere ejer arbejder selv med et nyt koncept hvor de opkøber og gør gamle Smartphones, Tablets og Computere til genbrug. Den nystartede virksomhed har fra starten haft fokusområde på at videregive nyttigværdigen i gamle enheder til nye købere eller et godt formål, ved blandt andet at give mulighed for at donnere pengene til deres erhvervspartner Dansk Røde Kors, fremfor selv at få dem.

Happy Wall er placeret i hjertet af Kgs. Nytorv med morgentrafikken ved sin side, så der hver eneste dag kommer flere tusinde mennesker forbi. At markedsføre sig på denne væg var en suveræn idé for de unge iværksættere som har kontor lige om hjørnet på Bredgade. Effekten gav over 700% stigning i besøgstal på deres website, og enorm positiv feedback på de sociale medier.

HAPPY WALL er bygget af genbrugsplader fra forrige års Roskilde Festival, hvor de på festivalen sammen med ølkasser var brugt som stander til den store udendørs biograf. HAPPY WALL består i alt af 2000 plader, hvoraf 1000 plader blev vendt symmetrisk for at skabe det store banner.

 

Relevant information:

Mere omkring HAPPY WALL og Tuborgs scene: http://mrdambo.wix.com/thomasdambo-2#!about1/cnk1

Phonetrade.dk: www.phonetrade.dk

Phonetrade.dk's koncept beskrevet i Trendsonline.dk:  http://trendsonline.dk/2014/03/21/saelg-din-brugte-smartphone-og-stot-rode-kors/

Kategorier