Firma med erfaring i annoncesalg og mødebooking

Tag et kig på deres flotte hjemmeside vendemus.dk, hvor du både kan læse om dem og deres visioner, samt læse om hvorledes du kan kontakte dem hvis du er interesseret i mødebooking eller annoncesalg.

Annoncesalg

Hvis du er en medieudgiver eller arbejder for et firma, der beskæftiger sig med at være medieudgiver, kan det være i er interesseret i at få en fortløbende og stabil annoncesalgsomsætning, og til dette er Vendemus den helt rette at kontakte. Firmaer som Vendemus, har fået deres succes de senere år, da de forskellige mediehuse har været presset på omkostningerne, og af den grund fandt sig nødsaget til at outsource deres annoncesalg til kompetente og professionelle underleverandører. Her kommer Vendemus ind i billedet, og hvis du ønsker et professionelt og stabilt annoncesalg, kan du være helt sikker på en succes oplevelse, ved brug af Vendemus. Vendemus har adskillige års annoncesalgserfaring, og de kan tilbyde dig den bedste og mest optimale service. Læs mere om dem på deres flotte hjemmeside vendemus.dk, hvor du også kan læse om hvordan du kontakter dem.

 

Mødebooking

Når man skal booke møder på direktionsplan, er der mange faktorer, der spiller ind, for at I kan opnå det bedst mulige resultat. Der skal være en grundlæggende dyb viden og forståelse af kontaktpersonens marked, men også af kundens markedstilbud, for at opnå den bedste lydhørhed og forståelse for casen på direktionsniveau. Mødebooking er altså en vigtig faktor i arbejdslivet på direktionsniveau, og hvis dit firma har brug for mødebooking på et mere professionelt plan end hvad i har nu, kan i kontakte Vendemus, og dermed opleve et kompetent og engageret firma med en passion for at skabe succes i mødebooking.

Kategorier