Målrettet reklamebureau med individuelle løsninger

Læs mere om det spændende reklamebureau her: minuskel.dk.

Badogfliser.dk.PNG

Minuskel

Minuskel er et spændende reklamebureau i Aarhus, der tør at gøre tingene på deres egen måde, og som kan love deres kunder solide resultater ved et muligt samarbejde. Selvtilliden til at love dette finder Minuskel i deres mange styrker som moderne reklamebureau; Minuskel forener for eksempel viden og kreativitet i deres arbejde; og i deres arbejdsproces tager de altid udgangspunkt i mennesker - både afsender og modtager - hvilket giver rig mulighed for, at de kan fremføre deres arbejde inden for en række forskellige bureaudiscipliner samt medier. Mennesker kommer altså før medier og koncepter, og dette mærkes også i måden, hvorpå Minuskel arbejder sammen med deres kunder. Hos Minuskel indgår kunden som en aktiv del i hele arbejdsprocessen, og Minuskel sørger altid for, at kunden er med fra start til slut og får indsigt i arbejdet, hvis det er det, der ønskes.

Reklamebureauer kan måske have ry for at være flyvske, men sådan er det ikke hos Minuskel. Her overholdes deadlines, og der arbejdes hele tiden målrettet under de kreative processer, så man som kunde er sikret, at der kommer et godt og effektivt resultat ud af hele processen. Og som tidligere nævnt inddrages kunden aktivt i hele arbejdsprocessen, da kommunikationen er meget højt vægtet hos Minuskel. Det er den interne kommunikation, der fører til de bedste resultater.

Skulle man stå og mangle et reklamebureau i Aarhus, der lægger stor vægt på at kunne finde individuelle løsninger, der passer til den enkelte kundes behov, og som anvender både viden og kreativitet i deres arbejde? Så er Minuskel det rette sted at henvende sig. Her tænkes der i nye baner, og da Minuskels team er kompetent inden for en masse forskellige medier, har man som kunde mulighed for at komme vidt omkring med de løsninger, som Minuskel laver til en.

Kategorier