Smart nyhedsbrevs system til virksomheder

Hvis man søger en professional samarbejdspartner, som kan vejlede til at oprette et nyhedsbrevs system, så besøg Bullsender. Så send nyhedsbreve med stil – klik ind på Bullsender.dk.

Bullsender.jpg

Nyhedsbreve til virksomheden

Send nyhedsbreve med Bullsender og få oprettet et nyhedsbrev til virksomheden, som har et smart layout og et funktionelt design. Bullsender er en virksomhed, der giver den bedste vejledning til at få et nyhedsbrev op at køre. Der er mange fordele ved at kunne tilbyde kunder nyhedsbreve. Et nyhedsbrev er et medie, der er nemt at arbejde med, og det kan sendes nemt og hurtigt. Send nyhedsbreve på mail og sørg for, at kunderne får de bedste tilbud eller nyhederne direkte i indbakken. Langt de fleste mennesker tjekker deres mail næsten hver dag, og sender man nyhedsbreve pr. mail, skal man heller ikke tænke på at skulle stå for fysiske tryksager, der skal sendes ud. Bullsender kender behovet, når der skal oprettes nyhedsbreve for virksomheder. Det kan nemt blive svært og uoverskueligt at skulle stå med det selv, så derfor står de dygtige medarbejdere klar til at hjælpe og give gode råd. Send nyhedsbreve med Bullsender helt gratis til de første 2.000 brugere og skab en god kommunikation mellem virksomhed og kunde eller medarbejder.

Bullsender

Bullsender sætter en stor ære i at gøre det nemt at forstå mekanismerne, der ligger bag et nyhedsbrevs system. Der kan være nogle tekniske termer, der behøver en forklaring, men med Bullsender bliver arbejdsflowet så simpelt som overhovedet muligt. Bullsender har standard skabeloner på hjemmesiden, som man kan kigge på for at finde inspiration til et specifikt nyhedsbrevs system. Standard skabelonerne inkluderer blandt andet bekræftelsesmail, afmeldingssider, tilmeldingsformularer og meget mere med dansk indhold. Læs mere om det enkelte system på hjemmesiden.

Kategorier