Salgstræning på din hjemmebane eller hos Performanze

Performanze er en virksomhed, der tilbyder dig eller din virksomhed en mulighed for at blive udfordret og ikke mindst udviklet inden for blandt andet salg.

Salgstræning hos Performanze

Dette udfører Performanze blandt andet gennem salgstræning, hvor du vil opleve Perormanze' medarbejdere som ærlige, passionerede og energifyldte. Det er især energien, der driver Performanze i deres arbejdsmetoder, og det bevirker, at du selv kan blive optanket med denne energi. På hjemmesiden www.performaze.dk kan du læse meget mere om salgstræning, og mange af de andre udbud som Performanze tilbyder.

 

Markedets bedste salgskursus

Du vil ligeledes opleve, at der bliver taget hånd om de forskellige salgsteknikker, sådan at du har mulighed for at bringe dem ind i hverdagen, så salgsteknikkerne kan hjælpe dig med salg i den virkelige verden. Du vil opleve salgstræning fra Performanze som involverende og udfordrende, sådan at du udvikler dine og din virksomheds salgsteknikker bedst muligt. Dette kan du ligeledes læse mere om på hjemmesiden www.performanze.dk, hvor du også kan finde flere informationer om Performanze som virksomhed.

 

Salgstræning på din hjemmebane

Når du væger Performanze til at udvikle dine eller din virksomhed salgsteknikker, er det muligt at sammensætte salgstræningen således, at det bliver på din hjemmebane. Dette bevirker også, at de emner som bliver taget op, bliver nogle emner, som er mulige at relatere til. Dette vil blandt andet give en mere flydende form for træning. Du kan til enhver tid kontakte Performanze, så du har mulighed for, sammen med Performanze, at sammensætte den helt rigtige form for salgstræning, hvor der vil blive gjort alt for, at du eller din virksomhed kan få sammensat det helt rigtige program. Der er flere forskellige former for formidlingskoncepter, som Performanze benytter sig af. Dem kan du læse meget mere om på hjemmesiden www.performanze.dk. 

Kategorier