Online forhandler af etagesenge og børnesenge

Klik her og se mere. Besøg webshoppen med det samme og bliv inspireret.

Skærmbillede 2019-01-10 kl. 14.54.07.png

Børnesenge

Der er rigtigt mange spændende børnesenge at finde online hos Happykids.dk, hvor både design, komfort og funktionalitet er i fokus. Hvis man som forælder ikke ønsker at gå på kompromis med de valg, man træffer på sine børns vegne, så er Happykids.dk altid et godt sted at kigge, hvis der skal købes møbler til børneværelset.

Se mere online på hjemmesiden, hvor hele udvalget af børnesenge er at finde i nogle fine og overskuelige rammer.

 

Etagesenge

Hvis der er begrænset med plads i ens hjem, for eksempel hvis man bor i lejlighed, så er etagesengen et rigtigt fornuftigt valg, når der skal købes seng til barnet eller børnene. Sengen udnytter højden i rummet i stedet for at optage gulvplads. Etagesenge er også ofte rigtigt gode og skønne steder, hvor barnet kan lege og udfolde sig kreativt enten alene eller sammen med andre børn.

Klik her og se hele udvalget af sjove etagesenge hos Happykids.dk.

 

Happykids

Besøg webshoppen hos Happykids.dk og find frem til den perfekte etageseng hjem til børneværelset. Happykids.dk har flere forskellige udgaver, man kan vælge imellem. Der er blandt andet en model, der er udformet som en brandbil - den vil børnene helt sikkert elske at tumle rundt i. Det handler om at skabe nogle gode rammer, hvori børnene kan føle sig trygge og rolige, når de skal sove. Etagesenge udnytter samtidig rummets potentiale til det yderste og er et godt eksempel på, hvorledes funktionaliteten er i højsædet hos Happykids.dk.

Kategorier