Small-Design og WE:DO:WOOD møbler til børn

Køb alt i designermøbler i dag hos Bischoff Living. Mærkerne Small-Design og WE:DO:WOOD er i sortimentet.

Small-Design

Mærket Small-Design er dansk, og det er to kvindelige designere, der står bag mærket. Begge er uddannet på Danmarks Designskole. Du finder en serie fra Small-Design, der indeholder geometriske og funktionelle takter. Vælg imellem Small-Design artikler hos Bischoff Living. Køb møbler fra Small-Design, der er aktuelle i mange hjem. De kan indgå i boligen på forskellig vis. Man finder mange danskproducerede møbler hos Bischoff Living. Dem fra Small-Design er fremstillet på snedkeriet i Hårlev, der hedder Aksel V. Nielsen ApS. Det er vigtigt for Small-Design, at produkterne er nede på jorden. Det er derfor, at det ikke kun er designet, der er i fokus, men kvaliteten er også helt i top, så møblerne kan benyttes i lang tid fremefter af dit barn. Møbler fra dette mærke er ideelle både til drenge og piger. Køb møbler fra mærket her af birkekrydsfiner, som kommer med en lakeret overflade, og som også kommer med Formica laminat.

 

WE:DO:WOOD

Der sælges også fra WE:DO:WOOD hos Bischoff Living. Det er to møbelsnedkere her fra landet af, der står bag WE:DO:WOOD. Visionen har hele tiden været at flytte grænserne for møbelsnedkerfaget. Du kommer til at blive fascineret af de mange produkter fra WE:DO:WOOD. Disse forhandles online hos Bischoff Living, og du kan derinde købe fra mærket til konkurrencedygtige priser. Bæredygtigheden er et fokuspunkt. Hvis bæredygtighed er noget, du går op i, bør du kigge på dette mærke, der fremstiller møbler i træ.

 

Bischoff Living

Det er både muligt at købe designermøbler fra Small-Design og WE:DO:WOOD hos den forhandler, der her er omtalt. Bischoff Living sælger fra begge mærker, og udvalget er stort fra både WE:DO:WOOD og Small-Design. Du kan klikke dig til børnemøbler i forskellige materialer hos denne online forhandler, der virkelig giver kunderne valuta for pengene.

Kategorier