Det historiske Nordtyskland og andre muligheder i landet som Bayern & Hitlers ørnerede

Tag på en velfortjent ferie med Ans Rejser. Du kan vælge mellem et hav af destinationer – heriblandt til det historiske Nordtyskland, samt til Bayern & Hitlers ørnerede til super skarpe priser. Læs mere nedenfor eller klik ind på www.ansrejser.dk.

Ans Rejser

Se det historiske Nordtyskland med Ans Rejser

Nordtyskland er et fantastisk sted at vælge til rejsedestination, når du skal på ferie. Det er det til dels fordi det ligger forholdsvis tæt på, men også fordi at området byder på en helt masse fantastiske oplevelser. Hos Ans Rejser bliver du derfor tilbudt en fantastisk rejse til det historiske Nordtyskland med masser af oplevelser som du kommer til at huske i meget lang tid fremadrettet. Med masser af flot natur, kultur og spændende historie om Slesvig-Holsten, samt andet, er dette en rejse, der henvender sig til store som små og til alle slags rejsetyper. Når du bestiller hos Ans Rejser er transport, overnatning, mad og diverse oplevelser alt sammen inkluderet i prisen. Du får altså en ferie med det hele til en super favorabel pris hos Ans Rejser. Derudover vil der selvfølgelig også være en dansk rejseleder til stede, så du får så meget som muligt ud af din rejse til Nordtyskland. Besøg deres hjemmeside og læs mere om, hvad Ans Rejser kan tilbyde dig af rejser.

Bayern & Hitlers ørnerede byder på kulturelle oplevelser fra forskellige tider

Ans Rejser tilbyder rejser til dig til alle mulige forskellige områder rundt omkring i Tyskland. Et af de mange områder som du kan rejse til sammen med Ans Rejser er den kendte delstat ved navn Bayern. Dette er den sydligste delstat i Tyskland og her ligger den store og yderst populære by München, der også er hovedstaden for delstaten. Området byder på oplevelser til alle rejsetyper. Du oplever både natur, lige så vel som by med masser af kultur, delikatesser og andre seværdigheder. Oplev Bayern & Hitlers ørnerede, en af de få og velbevarede seværdigheder fra nazitiden, samt verdensberømte kongeslotte med Ans Rejser og få fantastiske historier om de forskellige seværdigheder fra danske tour guides. Besøg www.ansrejser.dk og læs mere om rejser til Bayern i Sydtyskland til super skarpe priser.

Tag med Ans Rejser på en uforglemmelig ferie med masser af fede oplevelser. Du kan læse mere om destinationer som Ans Rejser tilbyder på www.ansrejser.dk.

Kategorier