Stort udvalg af højtryksballoner og rørballoner til fornuftige priser

Hos Kloakshop er der gode muligheder for at handle, hvis der søges kvalitetsrigtige produkter. I det brede sortiment findes der en lang række produkter, bl.a. højtryksballoner og rørballoner i forskellige størrelser og til gode priser.

Kloakshop

Højtryksballoner i forskellige størrelser

Hos Kloakshop tilbydes der et fornuftigt udvalg af højtryksballoner, i høj kvalitet. Højtryksballonerne er specielt udviklet til at modstå et stort bagpres, som bl.a. kan bruges til tryktestning eller afspærring af vandledninger. Højtryksballonerne fra Kloakshop har et maksimalt arbejdstryk på 6 bar, ligeledes med at de findes med en hun-trykluftkobling. Højtryksballonerne findes i forskellige størrelser, hvor rørdimensionerne ligger mellem 100-150 mm, dog er der mulighed for at bestille større hjem, hvis ønsket. Kloakshop står altid til rådighed hvis der ønskes guidance og vejledning til hvilke højtryksballoner der er de rigtige for dit arbejde. Klik ind på kloakshop.dk og undersøg dine muligheder og henvendelse til eventuel hjælp.

Rørballoner i god kvalitet

Der findes hos Kloakshop også et bredt udvalg af rørballoner, til konkurrencedygtige priser. I sortimentet findes et af Nordeuropas største varelagre af rørballoner, hvor de findes i forskellige størrelser og priser. Rørdimensionerne findes helt ned fra Ø24-1500 mm og op til Ø3600 mm. Rørballonerne kan bruges til almindelig afspærring af kloakledninger, by-pass til gennemløb, overpumpning eller trykprøvning. Der findes på siden også forskellige redskaber til rørballonerne, som fx autoventiler, lynkobling og meget andet, der sørger for at den kan holde til trykket. Rørballonerne har et arbejdstryk op til 6 bar, grundet af den høje kvalitet. Hvis man er i tvivl om hvilke balloner der er de rigtige for dig, yder Kloakshop professionel rådgivning, så de rigtige produkter kan blive fundet. Klik ind på kloakshop.dk og undersøg dine muligheder.

Besøg Kloakshop allerede i dag, hvis du er på udkig efter nogle nye højtryks- eller rørballoner. Udvalget er bredt, og der kan helt sikkert findes noget, der dækker dit behov.

Kategorier