Sælg din iPhone hos Ducator

Sælg din iPhone hos Ducator og få den bedste pris for den. Sælg den her via hjemmesiden ducator.dk.

 

ducator.dk logo.PNG

Sælg din iPhone

Selv den er totalskadet, så sælg din iPhone hos Ducator og få en rimelig pris for den. Forhandleren køber alle typer iPhones uanset deres stand. De eneste iPhones, Ducator ikke opkøber, er modeller, hvor bundkortet er beskadiget, eller der er software-fejl på. Men en smadret skærm eller ødelagte højtalere er ikke noget hindring. Sælg din iPhone hos Ducator, der i de fleste tilfælde sender en tekniker ud til sælgers adresse. Her bliver telefonen testet, og lever den op til førnævnte krav, kan pengene overføres med det samme, hvorefter teknikeren tager den brugte og ødelagte iPhone med sig. Ducator kan tilbyde nogle ganske rimelige priser for de brugte iPhones, der måske ellers bare ville blive gemt væk i en skuffe derhjemme, fordi det nogle gange ikke kan betale sig at reparere dem. Ducator er en autoriseret forhandler og opkøber af iPhones, hvorfor man med stor fordel kan sælge sin iPhone til dem, hvis den er gået i stykker.

Ducator.dk

Hos Ducator har man været smart og praktisk og sparet den fysiske forretning væk. De kan udelukkende besøges online. At drive en webshop er forbundet med færre omkostninger end en fysisk butik, og besparelserne bliver ført direkte videre til kunderne. Hos dem kan man købe billige iPhones og tilbehør. Men man kan også sælge sin brugte iPhone hos dem og få en rigtigt god pris for den. Sælg den her på deres hjemmeside ducator.dk, hvor man finder alle deres kontaktoplysninger.

Hvis man gerne vil have den bedste pris for sin brugte iPhone, så sælg din iPhone hos Ducator. Sælg den her og få råd til en ny, bedre model.

Kategorier