Få kyndig rådgivning fra en SAP konsulent og få adgang til et Data Discovery Tool

Hvis man har en virksomhed, og man har brug for hjælp til at håndtere personfølsomme data på den nemmeste måde i SAP, så bør man helt sikkert tage kontakt til 2BM. Her kan man nemlig få kyndig rådgivning fra en SAP konsulent, og man kan få adgang til et Data Discovery Tool, som gør arbejdet med data væsentlig lettere. Man kan læse mere om det hele ved at kigge forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

2BM

Innovative SAP konsulenter

Det kan godt være en udfordring at finde ud af, om man får det helt optimale ud af sine SAP-systemer, og hvis man gerne vil have hjælp til at finde ud af det, så bør man helt sikkert vælge at tage kontakt til 2BM. Her kan man nemlig blive sat i forbindelse med en SAP konsulent, som har helt styr på, hvordan SAP virker og bedst kan optimeres. SAP konsulenterne er uddannet i at tænke innovativt, så man altid får værdi for pengene, og man kan være helt sikkert på, at en SAP konsulent vil kunne bidrage til at løse de problemer, man måtte have i virksomhedens systemer. Man kan blive meget klogere på det hele og få kontakt til en konsulent allerede i dag ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

Data Discovery Tool

Det er langt fra alle virksomheder, der har helt styr på, hvor i systemerne man har personfølsomme data gemt, men med GDPR-reglerne er det blevet endnu vigtigere at være klar over. Det kan derfor være en god idé med et Data Discovery Tool, som gør det meget lettere at danne sig et overblik over data og dermed også at håndtere og udtrække data fra systemet, når enten medarbejdere eller borgere kræver indsigt i mængden af data, som er opbevaret. Data Discovery Tool fra 2Bm er særdeles nemt at anvende og implementere. Man kan læse meget mere om Data Discovery Tool ved at kigge ind forbi 2BM på hjemmesiden www.2bm.dk.

På hjemmesiden www.2bm.dk tilbydes der blandt andet et Data Discovery Tool, som giver overblik over data i SAP.

Kategorier