Investeringsfirmaet Solix skaber lukrative investeringer og er stiftet af forretningsmanden Denis Viet

Hvad enten det er udvikling af en virksomhed, man har brug for hjælp til, eller det er en solid investering, man har brug for, så bør man helt sikkert tage kontakt til investeringsfirmaet Solix. Det er nemlig en virksomhed, som har erfarne og kompetente kræfter bag sig. Man kan blandt andet få hjælp fra Denis Viet, som er medejer af selskabet, og som har en bred erfaring fra mange forskellige brancher. Man kan læse meget mere om det hele og tage kontakt til investeringsselskabet allerede i dag ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk.

Denis Viet Jacobsen/Solix

Denis Viet er en stærkt investeringspartner

Hvis man står i spidsen for en virksomhed, som man godt kunne tænke sig at udvikle på den ene eller anden måde ved hjælp af enten en investering eller en god sparringspartner, så bør man bestemt overveje at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity. Her kan man nemlig få kontakt til Denis Viet, som er medejer af investeringsselskabet Solix. Denis Viet har erfaring fra en bred vifte af brancher og har desuden både national og international erfaring med at sparre og investere i forskellige typer af virksomheder. Denis Viet er dermed en særdeles stærk og solid investeringspartner, som har specialiseret sig i at hjælpe andre virksomheder med at udvikle sig. Man kan således få hjælp til at håndtere alt fra aktier, risikokapital og virksomhedsfinansiering til forskellige former for forretningsstrategier. Denis Viet har både en bred erhvervserfaring og er desuden uddannet inden for forretning og virksomhedsøkonomi på Copenhagen Business School. Han har siden valgt at udvide med en Master of Business Administration. Herudover taler han en række forskellige sprog, så hvad enten man skal have hjælp i Tyskland, Frankrig, Sverige, Norge eller et engelsktalende land, så kan Denis Viet helt sikkert være behjælpelig. Denis Viet gør desuden altid meget ud af at sætte sig ind i den konkrete virksomhed, som har brug for hjælp, så man kan vide sig sikker på, at man får lige præcis den løsning, der er den rette til den virksomhed, man har. Man kan blive meget klogere på det hele og tage kontakt til Denis Viet med det samme ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk.

Investeringsfirmaet Solix

De fleste, som har egen virksomhed, vil helt sikkert kunne nikke genkendende til, at det kan være svært at blive ved med at udvikle sin virksomhed uden at få hjælp fra en partner i form af enten en investering eller en sparringspartner. Hos www.startupcity.dk kan man finde begge dele. Her kan man nemlig få kontakt til investeringsfirmaet Solix, som har erfarne kræfter såsom danske Denis Viet og svenske Johan Cervin bag sig. Investeringsfirmaet Solix har således specialiseret sig i at hjælpe virksomheder, som primært har base i de nordiske lande, og som har en omsætning på 500.000 kroner eller derover. Investeringsfirmaet Solix har stor forståelse for, at alle virksomheder er forskellige, og at man derfor har brug for et unik løsning, hvis man skal kunne udvikle sin virksomhed gradvist og sikkert i den retning, man godt kunne tænke sig. Både Denis Viet og Johan Cervin har bred erfaring fra mange forskellige brancher både nationalt og internationalt, så man er derfor i særdeles kompetente hænder, når man vælger at modtage hjælp fra investeringsfirmaet Solix. Så hvad enten man har brug for hjælp til at håndtere aktier, risikokapital, virksomhedsfinansiering eller en eller anden form for forretningsstrategi, så kan man roligt tage kontakt til investeringsfirmaet Solix. Man kan blive meget klogere på det hele og få kontakt til investeringsfirmaet Solix allerede i dag ved at vælge at kigge ind forbi hjemmesiden www.startupcity.dk.

Online på hjemmesiden www.startupcity.dk kan man få særdeles kyndig hjælp og langsigtede løsninger, der sikrer den helt rette udvikling af den virksomhed, man har.

Kategorier