Familie måltidskasser - Bestil en madboks

MenuBoxen tilbyder et glimrende koncept. Firmaet leverer måltidskasser til familier, men også enkeltpersoner, bosiddende i store dele af Jylland samt Fyn. Du modtager en madboks hver uge inden mandag aften, og så er der ingredienser til tre eller fire aftensmåltider - nemt og sundt.

MenuBoxen

Lækre familie måltidskasser fra firmaet MenuBoxen

Ønsker du at vide mere om måltidskasser? På menuboxen.dk er det hele beskrevet nærmere, og du kan tilmelde dig online. Det fungerer ved, at der er to hovedtyper: AftenBoxen samt LowCarbBoxen. Disse kan så vælges som tre eller fire aftensmåltider per uge. Uanset hvilken af disse fire løsninger, du vælger, er der en unik madplan. Denne tager udgangspunkt i ingrediensernes holdbarhed. Dette betyder, at du sætter tænderne i de friske råvarer, mens de stadigvæk er gode og smagfulde. Måltidskasser leveres til danske familier bosiddende i Jylland og på Fyn. Derfor kan man som indbygger i Århus, Horsens, Fredericia, Vejle, Odense m.m. bestille måltidskasser til døren hos MenuBoxen. Er du blevet fristet af ideen om en måltidskasse med masser af lækkerier lige til din hoveddør? Bestil allerede i dag på menuboxen.dk.

Bestil en madboks i dag

For mange kunder hos MenuBoxen er det et kæmpe læs, der er løftet af skulderen. En ugentlig madboks til døren slipper en for den trælse tur i supermarkedet midt i myldretid. Mange danskere har svært ved at finde inspiration til et godt måltid mad, når energidepoterne er i bund, og desværre betyder det ofte, at man ender med færdigretter. Madbokse fra MenuBoxen gør det lettere at få hverdagen til at hænge sammen. Bestil en madboks spækket med de bedste ingredienser med lette opskrifter, hvor børnene også kan hjælpe til i køkkenet. Vælg mellem kaloriefattige muligheder til dig, som ønsker en madboks ideel til vægttab eller vedligeholdelse.

Meld dig til et abonnement hos MenuBoxen, og modtag måltidskasser til din dør. Denne service kan tilpasses antal medlemmer i familien, så I ikke modtager for få eller for mange ingredienser. Se de kommende ugers opskrifter for madboks abonnenter på menuboxen.dk.

Kategorier