Mad ud af huset til nytårsaften og julefrokost fra Salt og Peber

Ønsker du at bestille maden udefra til julefrokosten? Salt og Peber tilbyder mad til julefrokost ud af huset, ligesom du kan bestille diner transportable til nytårsaften, når 2018 bliver til 2019.

Salt og Peber

Bestil traditionel mad til julefrokost ud af huset

De fleste danskere har forskellige julefrokoster at tage til. Der er måske én med den gamle klasse, én med kollegaerne på kontoret og måske også én med den store familie. Det er normalt nemmest for festdeltagerne, hvis maden bestilles hos en cateringvirksomhed som fx Salt og Peber. Her tilbydes julefrokost ud af huset i form af to buffeter. Du kan vælge mellem en lettere variant og en mere traditionel julefrokost med alle klassikerne, man forbinder med en klassisk julefrokost. For en rimelig kuvertpris er det muligt at slippe for alt besværet i forbindelse med at sammensætte en komplet buffet til julefrokost. Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at mange vælger julefrokost ud af huset. Hvis du lader Salt og Peber stå for maden, har I mere tid til at hygge og nyde hinandens selskab i fulde drag.

Catering til nytårsaften på www.saltogpeber.dk

Hvad er dine planer til nytårsaften, når 2018 slutter og bliver til 2019? Fejr nytårsaften med manér uden at bruge halvdelen af aftenen i køkkenet. På www.saltogpeber.dk tilbydes en udsøgt nytårsmenu bestående af nogle lækre retter som laksetatar med agurk og rødløg, oksetournedos med bagte rodfrugter samt en fransk chokoladekage med marinerede vinterbær og andet tilbehør. Bemærk, at hvis du ønsker at bestille menuen til nytårsaften mellem 2018 og 2019, så skal den afhentes i et Salt og Peber køkken om middagen.

Flere og flere bestiller mad udefra til livets højtider, og det forstår man godt. Når arbejdsræset endelig er på pause, gider man ikke at bruge hele tiden i køkkenet. Salt og Peber tilbyder julefrokost ud af huset samt catering til nytårsaften. Du kan læse mere om diner transportable fra firmaet på saltogpeber.dk.

Kategorier