DCT plastrens og andre smarte produkter til campingvognen

Har du brug for gode vedligeholdelseprodukter til campingvognen fra Thetford, eller er du interesseret i de smarte løsninger fra DCT, så er Cfhorsens.dk lige stedet for dig. Besøg dem online her www.cfhorsens.dk,og find et professionelt udvalg af campingudstyr.

Camping & Fritid Horsens

Populære vedligeholdelsesmidler fra Thetford

Cfhorsens.dk er en fantastisk shop for dig, som elsker at tage på camping med udstyret i top. De har skabt en dejlig brugervenlig online shop, hvor du i ro og mag kan finde frem til det du har brug for. Er du for eksempel ude efter nogle gode vedligeholdelsesprodukter til din campingvogn, så finder du en hel side med de populære midler fra Thetford. Thetford har for eksempel udviklet en plastrens, der er super nem at bruge. Plastrensen er opbevaret i en plastikbeholder med sprayfunktion, så du let kan spraye dine plastoverflader og tørre dem rene med en klud. Klik ind her www.cfhorsens.dk, og find den effektive plastrens fra Thetford, så du kan holde din campingvogn ren på dine dejlige ferier rundt på de danske campingpladser.

Smart forhæng fra DCT

Er du træt af at døren til campingvognen enten er lukket eller åben, så kan et dørforhæng fra DCT måske være en god ide for dig. Hos Cfhorsens.dk finder du det smarte forhæng fra DCT, med målene 56 cm x 185 cm, som passer til en standard campingvognsdør. Den har et skønt design, der med sine frynser i hvid og sort, skaber en hyggelig afgrænsning mellem telt og campingvogn. Frynserne er flettede af holdbart tekstil, hvilket gør, at der stadig kan komme luft ind i vognen, selvom forhænget er trukket for. Klik ind her www.cfhorsens.dk,og bestil det fine dørforhæng fra DCT.

Oplev en skøn campingtur med gode produkter fra Thetford og DCT. Besøg Cfhorsens.dk her www.cfhorsens.dk, og find deres mange populære campingprodukter, så du kan opgradere din vogn til forårets mange feriedage.

Kategorier