Find funktionelle kontorborde og skolemøbler i topkvalitet hos SIS by Lekolar

Med deres egenproducerede kontorborde og skolemøbler har den danske virksomhed SIS by Lekolar siden 1925 været et flagskib på det danske marked. Deres produktsortiment, som du kan se på sis-as.dk, er stort, men virksomhedens mange kunder foretager ofte større konceptkøb, hvor opsætning af møbler, rådgivning og indretningsarkitekter er med i prisen.

SIS by Lekolar

Funktionelle kontorborde

Kontorborde fra SIS by Lekolar er karakteriserede ved, at stabiliteten og funktionaliteten er i højsædet. For kontorborde er ikke bare kontorborde. Tusindvis af danskere bruger dag ind og dag ud siddende ved kontorborde, og utroligt mange fysiske arbejdsskader sker, fordi bordene og stolene ikke er i god nok kvalitet. Kontorstole- og borde skal fordre, at du sidder ordentligt og ikke udsætter din krop for for mange dårlige positurer og vaner, som i sidste ende kan ende ud i en skade. SIS by Lekolar har i årtier arbejdet med gode ergonomiske løsninger. Således kan du fx købe borde til kontoret med justerbare ben samt i forskellige størrelser og farver. Dermed kan du altså få noget til enhver smag – uden at gå på kompromis med fysikken.

De rette skolemøbler

Hos SIS by Lekolar er de eksperter i at skabe et miljø, hvor læringen, produktiviteten og kreativiteten får bedst mulighed for at blomstre. Inspirerende omgivelser, ergonomiske skolemøbler og god indretning er blot nogle af nøgleordene for netop at kunne skabe et godt læringsmiljø på alle slags uddannelsessteder. God siddekomfort, funktionalitet og æstetik er fx tre af de ting, som virksomheden har in mente, når den producerer stole. Men fællesnævneren for alle deres skolemøbler er, at kvaliteten altid er i top. Skolemøbler fra SIS by Lekolar er alle testet efter højere standarder, end møbler der skal bruges i privaten, da miljøerne på uddannelsesstederne generelt set er hårdere.

Så kontakt SIS by Lekolar allerede i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om deres kontorborde og skolemøbler.

 

Kategorier