Forhandler af bionedbrydelige engangstallerkener og genbrugelige palmebladstallerkener

Plant2Plast A/S er din vej til bæredygtigt service og bestik. Med et spændende udvalg der blandt andet består af bionedbrydelige engangstallerkener og genbrugelige palmebladstallerkener, har du mulighed for at slå at slag for miljøet på en stilfuld måde. Besøg webshoppen og lær mere om deres innovative produkter.

Plant2Plast A/S

Bionedbrydelige engangstallerkener i stilfulde designs

Bionedbrydelige engangstallerkener er et smart alternativ til de miljøskadelige plastikvarianter, og hos Plant2Plast A/S tilbydes der mange stilfulde designs. Deres udvalg består blandt andet af bionedbrydelige engangstallerkener og skåle der er fremstillet af 100 % nedbrydelig sukkerrørsfiber. Med bionedbrydelige engangstallerkener fra Plant2Plast A/S tager du både hensyn til miljø og sundhed, og de er oplagte til både picnics, fester, strandture og grill aftener. Der forhandles bionedbrydelige engangstallerkener i mange forskellige farver og størrelser, så uanset smag og behov har du god mulighed for at finde den helt rigtige løsning. Lyder det som noget for dig så gør miljøet en tjeneste og tag et kig på deres flotte udvalg af bionedbrydelige engangstallerkener.

Elegante palmebladstallerkener til gode priser

Plant2Plast A/S tilbyder en lang række miljøvenlige, bæredygtige alternativer til traditionel service, så vil du gøre din del for klodens sundhed, er dette forhandleren for dig. Deres palmebladstallerkener er elegante i deres designs, og passer til både formelle og uformelle lejligheder. Der fremstilles både flade og dybe palmebladstallerkener i lækre farver og priserne er altid i bund. Du kan blandt andet finde palmebladstallerkener formet om små træbåde, i flere forskellige størrelser. Mange palmebladstallerkener er desuden FSC® certificerede og egner sig til både kolde og varme retter. Udover palmebladstallerkener kan du også få bæredygtige skåle, fade, bestik og meget andet hos Plant2Plast A/S, og udvalget bliver jævnligt opdateret med nye, spændende produkter. Besøg deres webshop og gør et godt køb. Har du spørgsmål angående særlige produkter eller materialerne, er du altid velkommen til at kontakte deres kundesupport.

Kategorier