Køb ladvogne og kurvevogne til plejehjem og hospitaler hos Tinsø

På www.tinso.dk kan du finde alt i vaskeriudstyr, rengøringsartikler, hoteludstyr, artikler til affaldshåndtering og meget mere. På sitet kan du blandt andet købe kurvevogne og ladvogne. Klik dig ind på hjemmesiden og se nærmere på det kæmpe kvalitets sortiment og bestil allerede i dag.

Tinsø

Kurvevogne til plejehjem og hospitaler

Har du brug for kurvevogne? Så skynd dig og klik dig ind på kategorien vaskeriudstyr og vælg derefter underkategorien kurvevogne og vaskerivogne. Der vil du finde et bredt udvalg af kurvevogne i mange forskellige størrelser. Der findes blandt andet kurvevogne med plads til 40 liter samt med plads til 90 liter. Særlige kurvevogne er særligt godt egnet til bl.a. plejehjem og hospitaler. Nogle kurvevogne er specielt ergonomisk gode, så du får den bedst mulige arbejdsposition, når du benytter vognen. Se nærmere på de mange forskellige kurvevogne på hjemmesiden og find den model som passer allerbedst til det ønskede formål. Du kan bestille direkte fra www.tinso.dk.

Rustfri ladvogne  og rulleborde

Hos Tinsø forhandles der også et stort udvalg af ladvogne. Find dine nye ladvogne ved at klikke dig ind på kategorien transport, hvorefter du vælger underkategorien rustfri borde og ladvogne. Der kan du finde katalogsiden hvor du kan kigge nærmere på de enkelte forskellige ladvogne og undersøge hvilken model, som vil være bedst egnet til formålet. Nogle rustfri ladvogne leveres enten med en rustfri plade eller kunststof plade. Foruden ladvogne finder du også masser af rulleborde i kataloget fra Tinsø. Så har du brug for forskellige midler til transportering af forskellige ting, så bør du helt sikkert tjekke sortimentet fra www.tinso.dk ud med det samme. Du får dine varer sendt indenfor 1-3 dage. Se nærmere på handelsbetingelser på hjemmesiden. Du kan bestille dine nye varer fra Tinsø allerede nu.

Kategorier