Lej alt du skal bruge til fester eller andre arrangementer på www.teltservice.dk

Har du planer om en snarlig uforglemmelig fest? Ebbes udlejning står klar med både borde, stole, loungemøbler, bænkesæt og endda en bar til haven eller forsamlingshuset, når du skal fejre en glædelig begivenhed. Service kan samtidigt også lejes, og du finder derfor tallerkner, glas, bestik, lysestager, engangsservice og meget mere på www.teltservice.dk.

Ebbes udlejning

Lej alt fra telte til loungemøbler til forskellige begivenheder 

Hvor stor skal din fest være? Hos Ebbes Udlejning kan du leje alt fra telte til borde, stole og bænkesæt, der ville sætte de perfekte rammer for din fest. Har du derfor et bryllup, en konfirmation eller en rund fødselsdag, der står for døren, klarer Ebbes Udlejning alt det praktiske for dig. Du ringer med dine ønsker, og Ebbes Udlejning sørger for at de bliver opfyldt. Dine gæster vil med garanti kunne huske både de behagelige loungemøbler, og at der stod en bar for enden af det flotte telt Ebbes Udlejning også har arrangeret for dig og dine gæster.

Leje af service til arrangementer 

Den uforglemmelige fest starter derfor med det rigtige udstyr! Der er ingen tivl om, hvor vigtige omgivelserne er for en fest. Forestil dig, at du midt under dit arrangement får at vide, at der ikke findes mere bestik. Ebbes Udlejning står klar med en hjælpende hånd, sådan at du kan tage hånd om gæsterne, mens de sørger for, at ingen gæster kommer til at mangle så meget som en teske. Alt service kan derfor lejes hos Ebbes Udlejning, om det så er en fest med tallerkner, glas og lysestager eller en fest med engangservice. Kun din fantasi sætter grænser, når du bruger Ebbes Udlejning til din bordopdækning, der ikke bare tilbyder udlejning af service, men også hjælp til bordopdækningen.

Dan dig et overblik over dine muligheder på www.teltservice.dk, og planlæg din næste fest ud fra det store sortiment af udstyr til leje hos Ebbes Udlejning.

Kategorier