Online forhandler af hvalpepakker og kornfri hundemad i bedste kvalitet

Er du og din familie så heldige at I skal til at have en hvalp ind i familien? Så er HIKE et godt sted at kigge forbi. Her finder du nemlig blandt andet en såkaldt hvalpepakke i kataloget, som indeholder mange af de ting man har brug for, når man får et nyt firbenet medlem af familien. Foruden hvalpepakker finder du også mange andre typer hundemad og kattemad, så som godbidder, kosttilskud til hunde samt kornfri hundemad. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

HIKE

Kornfri hundemad med kylling

På samme måde som det gælder mennesker, er det ikke ligegyldigt hvad en hund eller kat får at spise, hvis den skal trives og være sund. Vil du gerne være sikker på at din hund får den bedste næring i det daglige foder, kan du med fordel vælge kornfri hundemad fra mærker som HIKE. Med kornfri hundemad har man nemlig sørget for at producere hundefoder, der er fyldt med alle de ingredienser som hunde har brug for. Derudover logrer de fleste hunde ekstra meget med halen, når der bliver serveret kornfri hundemad med ingredienser som kylling, fisk og lam. Der er flere varianter af kornfri hundemad du kan vælge imellem til forskellige hunde når du shopper på www.hike.dk, både kornfri hundemad til hvalpe, til vokse hunde samt til senior hunde. På den måde har man mulighed for at vælge det kornfri hundemad som passer bedst til ens hund.

Smart hvalpepakke

Foruden kornfri hundemad kan du blandt andet også købe en såkaldt hvalpepakke hos HIKE. En hvalpepakke består af en række ting man har brug for, hvis man skal have hundehvalp derhjemme. Det inkluderer blandt andet foder, en fin madskål samt et målebæger til at dosere den daglige fodring. Kom godt i gang med at eje hundehvalp med en af de smarte hvalpepakke.

Kategorier