Online forhandler af hybenkerneolier og æteriske olier til konkurrencedygtige priser

Hos Hedenhus findes et bredt udvalg af forskellige produkter, som fås i den bedste kvalitet. Det brede produktsortimentet byder bl.a. på hybenkerneolie og andre æteriske olier, som findes til fordelagtige priser.

Hedenhus

Hybenkerneolier til gode priser

Hedenhus byder på et fornuftigt udvalg af forskellige hybenkerneolier, til gode priser. Hybenkerneolierne er økologisk produceret og 100% naturlige. Hybenkerneolierne bygger på vegetabilsk koldpressede kerner fra økologiske hybenroser. Hybenkerneolierne indeholder en stor mængde essentielle fedtsyrer, som kan hjælpe med at behandle tør, irriteret og forvitret hud. For nogle kan hybenkerneolien også være velegnet som behandling af forbrændinger, ar og strækmærker. Hybenkerneolien er særligt brugt hos massageterapeuter, grundet den helbredende egenskaber. Herigennem bliver olien oftest fortyndet, så den ikke føles så klæbrig på huden, efter brug. Hybenolien kan benyttes som hudplejeprodukter, kropsolier, hårolier, cremer, lotions, salver og meget andet. Læs mere om de forskellige produkter på hedenhus.dk, og undersøg dine muligheder.

Æteriske olier

Hedenhus byder også på andre æteriske olier, som findes til konkurrencedygtige priser. De æteriske olier er økologiske, hvor de bedste råvarer er blevet brugt til at fremstille dem. De æteriske olier er 100% naturlige og er fremstillet af plantebaserede produkter. De æteriske olier fås i små flasker, hvor de skal bruges med få dråber, grundet det koncentrerede indhold. De æteriske olier indeholder en lang række olier fra lægeplanter, hvoraf skallen bliver presset og olierne derved presses ud. De æteriske olier er ufortyndede, så den højeste kvalitet sikres. Udvalget af olierne er bredt, hvor der findes en masse forskellige varianter, så der kan findes noget til alles smag og behov. Klik ind på hedenhus.dk og find dine næste olier, med gode og naturlige virkninger på din krop. Priserne og kvaliteten er ikke til at tage fejl af, så alle kan være med.

Besøg Hedenhus allerede i dag, hvis du er på udkig efter gode olier, som har positive indvirkninger på din krop.

Kategorier