Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder alt lige fra fedtsugning til pandeløft

Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus står et erfarent og dygtigt team af medarbejdere klar til at udføre en række kosmetiske indgreb med moderne teknikker og omhu. Man tilbyder blandt andet fedtsugning og pandeløft, som begge er indgreb der kan øge ens livsværdi gevaldigt. Uanset hvilken type kosmetisk indgreb man er indlagt for at få foretaget, sørger klinikkens personale for at det bliver en så tryg og god oplevelse som overhovedet muligt, hele vejen igennem forløbet.

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

 

Fedtsugning i Århus

En fedtsugning er et udbredt kosmetisk indgreb, hvor man fjerne stædige fedtdepoter, der ikke kan trænes væk. Vil man opnå de bedste resultater fra en fedtsugning, bør den foretages som afslutning på et vægtabsforløb, da der ofte vil være områder på kroppen med uønskede fedtdepoter, selvom man nærmer sig en idealvægt. I sådanne tilfælde vil en fedtsugning ofte være en rigtig god løsning, som man kan få stor glæde af. Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj i Århus har de årelang erfaring med fedtsugning, og kan helt sikkert skabe et resultat som du bliver glad for. Vil du vide mere, så klik ind forbi deres hjemmeside allerede i dag.

Udglatning af panderynker med et pandeløft

Foruden fedtsugning, tilbyder man blandt andet også et såkaldt pandeløft. Det primære formål med et pandeløft, er udglatning af panderynker. Man søger samtidig at løfte øjenbrynene, da denne kombination kan give ens ansigt et mere ungdommeligt og venligt udtryk tilbage, som mange ønsker sig. Et pandeløft er en relativt simpel type plastikkirurgi, hvor der er minimal risici involveret, og hvor chancerne er meget høje for at man opnår et resultat som man bliver glad for. Klikker du ind på www.plastikkirurgi-aarhus.dk kan du finde en masse god info om både pandeløft, fedtsugning, ligesom du også kan blive klogere på de andre typer kosmetiske indgreb man tilbyder.

 

 

Kategorier