Skræddersyede forløb samt åbent kursus om multikulturelt arbejdsmiljø hos GlobalDenmark

Hos GlobalDenmark er der gode muligheder for at deltage i en række forskellige kurser, som findes i høj kvalitet. Der bydes bl.a. på et åbent kursus om multikulturelt arbejdsmiljø, samt skræddersyede forløb, der lægger vægt på lige det du ønsker.

GlobalDenmark

Åbent kursus om multikulturelt arbejdsmiljø

Hos GlobalDenmark tilbydes et åbent kursus om multikulturelt arbejdsmiljø, hvor du får et bedre indblik i et tværkulturelt miljø. Et åbent kursus hjælper ved at forstå og håndtere forskellige ledelsesfunktioner, hvor at flere kulturer kommer i spil. Et åbent kursus om multikulturelt arbejdsmiljø fra GlobalDenmark giver dig nye muligheder og kompetencer på din arbejdsplads, ved at forstå forskellige kulturer bedre, så dine medarbejdere og dit team, kan lave den bedst mulige vækst for virksomheden. Det åbne kursus om multikulturelt arbejdsmiljø giver dig værdierne og egenskaberne til at sammensætte forskellige kulturer, og få dem til at arbejde sammen på bedst mulige vis. Klik eventuelt ind på www.global-denmark.dk og læs mere om de forskellige kurser og muligheder.

Skræddersyede forløb

Der tilbydes hos GlobalDenmark også skræddersyede forløb, indenfor virksomhedsrelevante emner. Ydelserne som findes på siden, byder bl.a. på emner som engelsk sprog, international forhandling, ledelse, kulturforståelse, samarbejde og meget mere. Kurserne tilbydes både på dansk og engelsk, der giver bred adgang for alle til at deltage. De skræddersyede forløb omkring tværkulturel ledelse giver fx et bedre indblik i hvordan forskellige kulturer kan sammensættes, så der arbejdes bedst muligt sammen. De engelsk sproget skræddersyede forløb lærer hvordan man benytter det engelske sprog korrekt, i virksomhedsmæssige sammenhænge. De skræddersyede forløb byder også på coaching, hvor der læres mere om hvordan man bliver en god leder, hvor der at forløbende byder på forskellige opgaver, samtaler og feedback sessioner. Klik eventuelt ind på www.global-denmark.dk og læs mere om dine muligheder.

Besøg GlobalDenmark allerede i dag, hvis du ønsker at lære mere om en multikulturel arbejdsplads eller andre skræddersyede forløb.

Kategorier