Stort udvalg af computerspil såsom Steep: Road to the Olympics og Football Manager 2018

Joybuggy er et rigtig godt sted at starte, hvis du savner lidt underholdning og spænding når det er tid til at slappe af. Her finder du nemlig de nyeste computerspil, blandt andet titler som Steep: Road to the Olympics og Football Manager 2018.

Joybuggy

Test dig selv i OL-disciplinerne med Steep: Road to the Olympics

Nu er det snart tid til at læne sig tilbage i sofaen, og lade sig underholde med timevis af tv-transmissioner fra vinter-OL i Sydkorea. Eller, hvis man mere er til selv at styre underholdning i form af computerspil, at begynde og glæde sig til Steep: Road to the Olympics. Steep: Road to the Olympics giver dig mulighed for at teste dine evner i mange af vinter OL-disciplinerne. Steep: Road to the Olympics byder på fantastisk grafik, og den helt rigtig vinter-OL steming. Men hvad der er vigtigere end det, så spillet enormt underholdende! Besøger du www.joybuggy.dk lige nu, så kan du blandt andet købe det nye Steep: Road to the Olympics vinter-OL-spil.

Football Manager 2018 byder på mange timers underholdning

Når dit hold i Football Manager 2018 skal spille pokalkamp eller finalekamp i Champions League, så er der underholdning og spænding for alle pengene! Football Manager 2018 er det nyeste skud på stammen af Football Manager spil, og byder lige som forgængerne på uhyggeligt mange timers underholdning. Med en smart og indbydende brugerflade, flot grafik og masser af muligheder for at micromanage ens hold helt ned i det ekstreme, har Football Manager 2018 på alle måder gjort sig fortjent til sin plads i rækken af Football Manager spil. Køb Football Manager 2018 hos Joybuggy allerede nu.

Er du til sportspil? Så besøg Joybuggy. Her kan du blandt andet købe titler som Football Manager 2018, Steep: Road to the Olympics og mange andre til gode priser.

Kategorier