Træpiller fra Fabich samt Lava udbydes i stor stil hos Pillemadsen

Hvis du er på udkig efter at gå med lidt grønnere fodspor på vores fælles jordklode, så er Pillemadsen også noget for dig. For med produkter som Lava og Fabich træpiller på hylderne, er der rig mulighed for at vælge det grønne alternativ til brændsel. Læs med her, hvis du vil blive klogere.

 

Pillemadsen logo

Miljøvenlige Fabich træpiller 

Med miljøvenlige produktionsformer er Fabich træpiller et rigtigt godt valg. Men uanset om du skulle gå op i miljøet eller ej, så er der faktisk tale om nogle piller, som er af rigtig høj kvalitet. Fabich træpiller har en høj brændværdi, ligesom de er fremstillet af rent træ – helt uden tilsætningsstoffer. Den polske virksomhed, som altså ikke for sjov er bredt anerkendt, producerer tilmed deres piller af regionale råvarer. Pillemadsen, som har adresse i Harislee, der ligger lidt syd for grænsen til Tyskland, forhandler ikke blot Fabich træpiller – de forhandler dem til meget konkurrencedygtige priser. En af grundene til dette er, at momsen hos vore sydlige naboer er væsentligt lavere end her til lands. De samme momsregler gør dog også, at Pillemadsen ikke kan levere til danske adresser – til gengæld sætter de dig hellere end gerne i kontakt med en ekstern fragtmand, som kan levere til dig hurtigt og sikkert.

Træpilleproducenten Lava

Selvom du måske tænker på noget helt andet, når snakken falder på Lava. Så er det altså i denne sammenhæng nært beslægtet med ovenstående afsnit om Fabich træpiller. For Lava er nemlig også en træpilleproducent, hvis produkter forhandles hos Pillemadsen. Lava og deres produkter er også produceret med Moder Jord in mente, idet deres miljøvenlighed tager form i lave CO2-aftryk. Lava bruger kun savsmuld fra nåletræer, og den høje brændværdi i deres piller gør, at de brænder hurtigere og mere effektivt end lignende produkter.

Så klik ind på pillemadsen.dk allerede nu og bestil Lava eller Fabich træpiller, hvis du vil gå med det effektive og grønne valg.

Kategorier