De sjoveste brætspil – Unstable Unicorns og Trivial Pursuit: Harry Potter

Hos Humorkassen har du rig mulighed for at købe alverdens sjove og underholdende spil, til at sætte lidt kulør på en almindelig hverdag eller som en del af underholdningen på en lørdag aften i godt selskab. Du finder både en masse klassikere samt nyere spil, så som Unstable Unicorns, som man må sige er blevet lidt af et hit. Er du vild med Harry Potter universet, vil det sjove Trivial Pursuit: Harry Potter helt sikkert have interesse. Læs mere herunder.

Humorkassen

Køb det finurlige Unstable Unicorns spil hos Humorkassen

Et stort hit inden for brætspil lige nu er Unstable Unicorns. Her gælder det kort sagt om at opbygge en hær af enhjørninger. Den første til at have seks eller syv enhjørninger, har vundet Unstable Unicorns. Det lyder måske simpelt nok, men der er naturligvis diverse faktorer der spiller ind, og som man med tiden lærer at mestre. Unstable Unicorns er fantastisk underholdning, og kan anskaffes til en ganske overskuelig pris. Når I med tiden har spillet Unstable Unicorns mange gange, og gerne vil udvide jeres oplevelse, findes der diverse udvidelsespakker, blandt andet Rainbow Apocalypse, som kan tage spillet til nye højder.

Trivial Pursuit: Harry Potter giver magisk underholdning – humorkassen.dk

Foruden Unstable Unicorns, kan du blandt andet også købe flere forskellige varianter af det klassiske Trivial Pursuit spil hos www.humorkassen.dk. Her kan du blandt andet købe Trivial Pursuit: Harry Potter, Trivial Pursuit: Friends og Trivial Pursuit: Big Bang Theory. I Trivial Pursuit: Harry Potter handler det ikke længere om at svare på spørgsmål om naturvidenskab, kultur og geografi, men derimod om at have den største paratviden om Harry Potter universet. Trivial Pursuit: Harry Potter leveres nemlig med 1.800 unikke spørgsmål om Harry og hans venner og fjender.

Har du ikke allerede været forbi Humorkassen og kigget nærmere på deres brede udvalg af brætspil inden for mange genrer, så kan det heldigvis sagtens nås endnu.

Kategorier