Find LEGO Duplo legetøj i god kvalitet og det underholdende Kalaha spil hos Legebyen.dk

Hos Legebyen.dk kan du finde et bredt udvalg af forskelligt legetøj i god kvalitet. Læs om LEGO Duplo her og om Kalaha spillet.

Legebyen.dk

LEGO Duplo til de lidt mindre børn

Der er mange forskellige slags konstruktions legetøj, som er super sjovt for de børn, som kan lide at bygge ting, som kan lide at tænke logisk og ingeniør-agtigt og sammensætte klodser til større konstruktioner eller figurer. Den største klassiker er selvfølgelig LEGO – det danske legetøjsfirma, som i mange år har underholdt kreative børn over hele verden med deres ikoniske små klodser, som kan sammensættes på uendeligt mange forskellige måder. For de lidt mindre børn, som ikke er gamle nok til at kunne samle og skille de små LEGO klodser ad, og som i øvrigt nok ville sluge dem, findes der heldigvis LEGO Duplo, som også er en klassiker for vuggestuebørn. LEGO Duplo klodserne er så store, at de ikke kan sluges og derfor er de ganske ufarlige – udover for forældrene, som ofte kommer til at træde på en efterladt LEGO Duplo klods til stor ærgrelse. Find et bredt udvalg hos Legebyen.dk.

Det super populære Kalaha familiespil

Legebyen.dk sælger også spil til hele familien. Der er både spil for de mindste og spil, som alle kan være med i, samt vidensspil for de lidt mere voksne familiemedlemmer. En klassiker inden for brætspil er Kalaha, som virkelig er et sjovt og sært spil. Spilpladen har flere fordybninger, hvori der kan ligge de kugler, som er spillets ’brikker.’ I starten af et Kalaha spil er der 7 kugler i hvert hul – undtagen de fordybninger for enden af spilpladen som er hver spillers point-hul. Man skal så samle alle kuglerne i et hul op på skift og med urets retning lade en kugle dumpe ned i hvert hul på sin vej, indtil man ikke har flere i hånden. Derefter er det modstanderens tur. Når der ikke er flere kugler tilbage i hullerne tæller man kuglerne i point-hullerne og den, der har flest vinder. Det kan lyde simpelt, men det er enormt sjovt. Køb Kalaha med 1-2 dages levering på siden.

Kategorier