Køb vandpibe, tobak, lightere mm. online

www.supersmoke.dk har et bredt sortiment inden for Zippo lightere, vandpiber, Wenger knive osv. De har også et stort udvalg af tilbehør til disse varer. Du kan f.eks. få tobak med smag som banan, kirsebær, citron, æble og meget mere. Eller alt tilbehør til en vandpibe, som en vandpibeslange, vandpibehoved osv. Udvalget er stort, så besøg hjemmesiden.

Leatherman Multitools

Leatherman Multitools er til dig, som er en rigtig gør-det-selv mand. Mangler du en kniv der kan det hele, så er det Leatherman Multitools du skal kigge efter, på supersmoke.dk. De sælger knive i alle farver, størrelser og med forskellige funktioner, som f.eks. en skruetrækker, bidetang, saks, sav, lineal, nøglering osv. Leatherman Multitools knivene kan utrolig mange ting og de fylder meget lidt, da den kan foldes sammen. Du kan også købe en smart lommelygte i et flot sort design eller et kit med bits. Alt sammen til en billig pris, og hvis prisen mod forventning fås billigere andetsteds, refunderer supersmoke.dk differencen. Du kan derfor kun få den billigste vare fra Leatherman Multitools.

Zippo lighter

Supersmoke.dk har Danmarks største udvalg af Zippo lightere og af Zippo tilbehør. Du kan få en Zippo lighter i alle mulige forskellige designs, farver og størrelser. Udvalget af Zippo lightere er stort og der er for enhver smag. Er du til en Zippo lighter med Playboy, kærlighed, Harley Davidson eller bare et specielt mønster, så kig forbi www.supersmoke.dk. To gange om året kommer der nyheder indenfor Zippo lightere, til foråret og til efteråret, hvor du kan se deres nye udvalg af Zippo lightere. Du kan selvfølgelig også købe Zippo lightergas fra 100 ml - 355 ml og diverse Zippo tilbehør som en kasket, nøglering, kortholder osv.

Vandpibe

Mangler du en vandpibe i et flot design, en skøn farve eller bare tilbehør til en vandpibe, så skal du besøge supersmoke.dk. De har et stort udvalg af vandpiber og tilbehør til vandpiber. Er der noget galt med din vandpibeslange, dit vandpibehoved eller mangler du bare noget vandpibetobak eller kul, så er supersmoke.dk et ideelt sted at klikke hen. Der kan du nemlig få en billig vandpibe og billigt tilbehør til din vandpibe. De mange forskellige vandpiber gør, at du kan få lige netop den vandpibe du ønsker dig. Så gå ind på supersmoke.dk og find din nye vandpibe.

Kategorier