Vælg at lave en fotobog, eller bestil almindelig fotofremkaldelse

Design en fotobog med alle minderne, eller bestil almindelig fotofremkaldelse på kvalitetsfuldt Fuji fotopapir hos Dinfotobog. Firmaet står for en dansk produceret service, du finder mere info om på www.dinfotobog.dk.

Dinfotobog

Køb jeres helt egen fotobog

Lad dig friste af de mange muligheder, som softwaren hos Dinfotobog muliggør. Du designer nemlig selv din fotobog online ved brug af programmet på hjemmesiden, der gør det enkelt at skabe en unik samling af dine minder til en god pris. En fotobog kan fås som stående eller liggende, og du har adgang til A4, A5 m.m. samt hardcover eller softcover. Deres software fungerer både på PC eller Mac. Der er mange billedsamlinger, som er relevante at gøre lidt ekstra ud af. Mange vælger at skabe en fotobog ud fra fotografierne fra brylluppet. Andre skaber et personligt kunstværk ud fra dem, som blev taget til polterabend eller ferien. Overvej også at skabe en fotobog med barnets minder i kronologisk rækkefølge. Du kan fx vælge mindst ét billede for hver årgang, så det har noget at se tilbage på som voksen. Lad dig inspirere af de fantastiske og elegante løsninger via dinfotobog.dk.

Fotofremkaldelse på flot papir hos Dinfotobog

Dinfotobog står også for fotofremkaldelse, som vi kender den, men uden alt besværet med at tage hen i en fysisk butik eller et supermarked for at gøre det. Når man tager digitale billeder, giver det naturligvis også mening at fremkalde over computeren. Dinfotobog har valgt at benytte anerkendt Fuji fotopapir til formålet, som er verdenskendt, og som sikrer den skønne farveglans, som vi forbinder med ordentlige billeder. Fotofremkaldelse på dinfotobog.dk er en let sag, uanset om de er taget i 10x15, 13x15, 15x15, 15x21 m.m. Når man sender ”rullen” til fotofremkaldelse online, så fjernes der en lille smule omkring kanterne. Det er smart at sortere de billeder, som du vil sende til fremkaldelse i en mappe, inden du sender dem ind. Derved har du overblikket.

Giv dine flotteste billeder den respekt, de fortjener. Bestil en fotobog eller almindelig fotofremkaldelse hos servicevirksomheden Dinfotobog.

Kategorier