Gør dit hjem mere smart med Philips Hue og Light Solutions produkter

Hos Smart.dk kan du fylde din virtuelle indkøbskurv med de bedste mærker og produkter inden for Smart Home-branchen. Blandt disse kan nævnes Light Solutions og Philips Hue, som du kan lære mere om, hvis du læser videre her.

Smart.dk

Smarte Light Solutions produkter

Light Solutions producerer en lang række af produkter. Om du er på udkig efter en stikdåse, en aluminiumsprofil eller en lysdæmper, så har Light Solutions det, som du står og mangler. Det væsentlige er dog, at en stikdåse i denne sammenhæng ikke bare er en stikdåse. Light Solutions producerer nemlig produkter, der er en del af den såkaldte Smart Home-branche, hvor selv den mindste dims er intelligent og kan styres med fx en smartphone. Derudover er mange af deres produkter også kompatible med mange af branchens sværvægtere som LIFX og Philips Hue, som du kan blive klogere på nedenfor. Hos Smart.dk er de passionerede omkring at gøre danskernes hjem mere intelligente og smarte, og derfor er de altid venlige med at besvare din spørgsmål på telefon eller mail.

Philips Hue belysning

Philips Hue er den imponerende satsning fra den verdenskendte teknologivirksomhed, som vi alle kender, nemlig Philips. Det drejer sig om belysning og blev introduceret i 2012. Grundstenen i Philips Hue er deres LED-pærer, som man kan styre fra fx sin smartphone. Det er både brugervenligt og energibesparende, men samtidigt er det også nogle sjove produkter, fordi du kan lege med og personliggøre lyset i dit hjem. I virkeligheden er det stort set kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du vil have din belysning til gøre, og hvornår det skal ske. Men der findes også en masse andre produkter knyttet til Philips Hue. Som eksempel kan der nævnes pendler, standerlamper og loftlamper. Smart.dk forhandler naturligvis en bred vifte af disse.

Så slip din indre nørd løs og klik ind på www.smart.dk, hvor du kan få meget mere end de fantastiske produkter fra Light Solutions og Philips Hue.

Kategorier