Hos virksomheden First Floor Copenhagen finder du bl.a. en smart New Yorker væg i flot design

First Floor Copenhagen er en moderne dansk designervirksomhed, som har specialiseret sig i at designe og producere funktionelle og æstetiske løsninger til hjemmet, som New Yorker vægge - og døre, stålborde, tilbehør til badeværelset og lignende slags interiør. Man arbejder primært i stål og andre typer jern, og alle produkter har rødder i hædrede danske designtraditioner, men altid med et unikt twist, som gør First Floor Copenhagen til et spændende mærke på scenen for dansk møbelkunst, som helt sikkert kan anbefales.

First Floor Copenhagen

Flot New Yorker væg i høj kvalitet

Vil du gerne afskærme et rum, uden at lyset går tabt? Så er en New Yorker væg den helt perfekte måde at sørge for optimal lysgennemgang. Ved en New Yorker væg får man en simpel og æstetisk løsning, som ikke desto mindre er meget funktionel.

Hos First Floor Copenhagen har man en fantastisk evne for at kombinere det flotte og æstetiske med maksimal funktionalitet. En New Yorker væg er det perfekte eksempel på dette, da den både kan tjene en vigtig funktion i hjemmet - eksempelvis at afskærme lyde og lugte fra køkkenet - samtidig med at væggen er utrolig smuk og vil kunne indgå perfekt i en moderne og velindrettet villa eller lejlighed. First Floor Copenhagen sikrer desuden at man vil kunne glæde sig over sin nye New Yorker væg i mange år frem, da der altid anvendes holdbare materialer med lang levetid.

Find forskellige typer interiør til hjemmet hos virksomheden First Floor Copenhagen

En New Yorker væg er blot én af de typer interiør til boligen man finder i kataloget hos First Floor Copenhagen lige nu. Du kan blandt andet også glæde dig til et smukt udvalg af badeværelsetilbehør som håndvask stel, håndklædeholder og brusevæg samt stålborde. Klik eventuelt ind på www.firstfloorcph.dk og få et kig på deres katalog, der altid har enormt mange flotte produkter at byde på i unikke og spændende design.

Kategorier