Inpro A/S sælger blandt andet skifer samt sålbænke til hus og hjem

Hos Inpro A/S kan du finde alt i skifer gulve- og vægge samt meget mere. Læs mere om sålbænke, trappetrin og vindueskarme her.

 

 

Inpro A/S logo

Skifer i smukke farver

Inpro A/S sælger skifer i mange forskellige former og farver og til mange forskellige formål. Den geniale natursten kan bruges til et utal af ting, og i kraft af dens egen struktur er den ret holdbar i meget tynde tykkelser og er den oplagt til overflader, så som gulve og vægge og bordplader. Der er mange forskellige slags skifer med forskellige smukke farver og overflade, og du kan helt sikkert finde den perfekte natursten til dit hjem. Du kan altid søge rådgivning hos de dygtige medarbejdere, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige type skifergulv til badeværelset, den rigtige sten til bordpladen eller finde den sten i sortimentet, som egner sig bedste til udendørsbrug, fx som sålbænk. Hvis du er interesseret i skifer som materiale, så læs mere på hjemmesiden, hvor du kan finde mange forskellige spændende eksempler på, hvor skifergulve eller skifervægge kan se ud i forskellige danske hjem. 

Sålbænke i geneiale materialer

På hjemmesiden inpro.dk kan du finde mange flotte eksempler på, hvordan skifer kan bruges til mange forskellige ting i hus og hjem, og på de mange forskellige kreative løsninger, som Impro A/S har lavet i årenes løb. De har efterhånden mange års erfaring med at arbejde med skifer og kender stenenes kvaliteter ud og ind. De har lavet et utal af skifergulve, skifervægge, tage og meget mere, og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at få dit drømmebadeværelse, dit drømmekøkkengulv eller hvad end det er, du går og drømmer om. De sælger også natursten i mindre stykker som kan bruges til sålbænke, trappetrin og vindueskarme, og hertil er stenen også et genialt materiale, for den kan let skæres til med en vinkelsliber og er let at montere. Skal du installere en sålbænk derhjemme, så tag også et kig på fugemasse i sortimentet, som er en speciel god fugemasse til sålbænke og vindueskarme i skifer.

 

Kategorier