Køb en luft til vand varmepumpe eller en Panasonic varmepumpe hos NovaSolar

Hos NovaSolar kan du finde et bredt udvalg af forskellige gode varmepumper til gode priser. Her kan du læse mere om en Panasonic varmepumpe og en luft til vand varmepumpe.

NovaSolar

Panasonic varmepumpe i god kvalitet

Hos NovaSolar kan du finde et bredt udvalg af forskellige gode varmepumper til gode priser. Der er forskellige gode modeller, og du kan være sikker på, at der kun er udvalgt effektive og økonomiske modeller til sortimentet. En Panasonic varmepumpe kan være et godt valg, hvis du gerne vil have en meget varmeeffektiv pumpe med en høj SCOP værdi. En SCOP værdi på 6 betyder, at pumpen laver 1 kW strøm om til 6 kW varme, og derfor er den også ca. 6 gange så effektiv som en el-radiator. Skal du bruge en god Panasonic varmepumpe, så kan du være sikker på en super høj SCOP værdi samt en meget støjsvag model. Du kan finde modeller på hjemmesiden, som har et støjniveau på under 20 dB på inddelen. Der er mange forskellige gode Panasonic varmepumper i butikken, og du kan helt sikkert finde lige den, du skal bruge til en god pris.

Effektiv luft til vand varmepumpe

Hos NovaSolar kan du finde et bredt udvalg af forskellige super gode luft til vand varmepumper til gode priser. En luft til vand varmepumpe bruger energien i luften udefra til at opvarme vandet i dit centralvarmesystem, og de er stort set ligeså effektive som jordvarmeanlæg, og du vil helt sikkert kunne mærke forskel på din varmeregning. Der er mange forskellige super gode modeller, som virkelig er super energieffektive, og som helt sikkert vil kunne hjælpe dig med at få holdt varmeregningen nede. En luft til vand varmepumpe er super genial og enormt energieffektiv. Du vil helt sikkert kunne finde lige den model på hjemmesiden, som passer bedst til dit hjem og dine behov. Du kan være sikker på god service og perfekt montering, når du handler med novasolar-webshop.dk. De har mange års erfaring med varmepumper og har hjulpet mange danskere i tidens løb med energieffektive og støjsvage løsninger til gode priser.

Kategorier