Køb tekstiler til dit hjem, bl.a. et stort udvalg af gardiner

Dekoria er en større spiller på boligtekstilområdet og har været på markedet i 15 år. Dekoria har egne produktionsfaciliteter og kan derfor overvåge kvaliteten nøje.

Blandt Dekorias produkter findes et hav af gardiner, gardinbånd, frynsegardiner samt gardinkroge og gardinstænger. Da Dekoria har egen produktion, er det super nemt for dig som kunde at handle gardiner hos Dekoria, da der naturligvis kan produceres i lige præcis det mål, der passer til de vinduer hos dig, der trænger til nye gardiner. Inden du beslutter dig, vil Dekoria naturligvis frit og kvit fremsende stofprøver, således du i fred og ro kan vælge lige præcis det, der passer aller bedst. Skal du have syet gardiner efter mål frem for standardmål, er det naturligvis intet hos problem, da du hos Dekoria udelukkende betaler for selve stoffet samt andre materialer til gardinerne.

Sengetæpper

Dekoria har et velvoksent udbud inden for kategorien sengetæpper samt plaider. Sengetæpper kan være en rigtigt god løsning til soveværelset, hvis man føler, at en seng blot iført sengetøj er et lidt sjusket syn. Udover sengetæpper, tilbyder Dekoria også plaider, der kan dække det samme behov som sengetæpper. Så er du til sengetæpper eller plaider, er Dekoria stedet at søge inspiration samt shoppe.

Rullegardiner

Rullegardiner kan være ganske praktiske at have i de fleste rum. Rullegardiner til solafskærmning i stuerne samt rullegardiner som mørklægning til soveværelset samt børneværelserne til de lyse sommermåneder, så man undgår at blive vækket så snart solen stop op. Rullegardiner findes i mange forskellige dessiner og du kan således vælge, om du er til de helt enkle hvide rullegardiner, ensfarvede rullegardiner eller rullegardiner med et fint motiv på.

Gardiner

Trænger dit hjem til at blive piftet lidt op ved hjælp af nye gardiner, lidt nyt lækkert til soveværelset i form af et nyt sengetæppe eller skal huset have ny afskærmning for solen i form af nye rullegardiner, er der masser af inspiration at hente hos Dekoria. Tjek Dekorias webshop og se det store udvalg inden for gardiner, sengetæpper og rullegardiner.

Kategorier